• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasonda 4 aylık görünür mü?

seydafnjehxjebxjddb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
41
4
1
34
Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben son kez bir şey sormak istiyorum. 4 ay önce ilişki oldu. Bu ayda 1 hafta geciktim .2 gün önce ultrasonda baktı doktor. Dedi kese yok.acaba doktor yeni falan zannedip mi görmedi Doktor sadece alt kisima baktı acaba görmemiş olabilir mi? Kese 4. ayda alt karina bakarak belli olur mu yoksa üstten mi bakmadı diye görmedi yada bebek başka yere gitmiş olabilir mi sağ sol çünkü sol tarafıma bakmadı hiç? Lütfen bana son kez bir şeyler söyleyin ben artık inanmak istiyorum bu adet gecikmesi benim aklımı karıştırıyor

Son düzenleme:
4 aylik bebek olsa icinizde cinsiyetini bile soylerdi size yok dediyse yoktur gonlunuz rahat olsun
Sadece alt karina baktı ve tam ortaya acaba hani görmemiş olabilir mi. Yada 4 ay oldu ya benim 4 ay dediğimi duymamış olabilir oda hani yeni diye düşünüp sadece alt tarafa bakmış olabilir mi yukarı falan mi bakmasi gerekirdi . Çok teşekkür ederim bu arada

öncelikle anatomi öğrenin. rahim alt karında bulunur. üste baksa göreceği sey bağırsaklarınız olur zaten. ayrıca 4 aylık bebeğin cinsiyeti bile görülüyor sizce bebek olsa görünmez miydi? kücücük pipiyi gören teknoloji 16 haftalık bebeği mi göremeyecekti? daha bu basic bilgilere bile sahip değilken ve kendinizi gebelikten koruyamıyorken neden sevişiyorsunuz? o an yasadığınız sey, su an yasadığınız strese değiyor mu Allah aşkına?

Bebek olsaydi altta olurdu zaten buyudukce yukari cikiyor merak etme son aylara dogru artik karnin ust tarafindan yani tamamindan bakiyorlar

öncelikle anatomi öğrenin. rahim alt karında bulunur. üste baksa göreceği sey bağırsaklarınız olur zaten. ayrıca 4 aylık bebeğin cinsiyeti bile görülüyor sizce bebek olsa görünmez miydi? kücücük pipiyi gören teknoloji 16 haftalık bebeği mi göremeyecekti? daha bu basic bilgilere bile sahip değilken ve kendinizi gebelikten koruyamıyorken neden sevişiyorsunuz? o an yasadığınız sey, su an yasadığınız strese değiyor mu Allah aşkına?
Rahim nerde biliyorum. Gerekli eğitimim de var. Hatta eminim sizden daha medeni ve bilgili bir insanım. Bu konu da stres ve anksiyete sebebi ile takıldım kaldım keşke böyle konuşmak yerine bana 4 ay da olsa alt kadından görünürdü deseydiniz bana yeterliydi.

Bebek olsaydi altta olurdu zaten buyudukce yukari cikiyor merak etme son aylara dogru artik karnin ust tarafindan yani tamamindan bakiyorlar
Tamam çok teşekkür ederim. Benim sol taragimda kası agrım var ve dediğim gibi adet de 1 hafta gecikti. Acaba dedim alt karina baktı sadece ondan mi bir sorun oldu. Hiç bilgim yok böyle konularda kusuruma bakmayın. Cahil de demediğiniz için açıkladığımız için teşekkür ederim

Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben son kez bir şey sormak istiyorum. 4 ay önce ilişki oldu. Bu ayda 1 hafta geciktim .2 gün önce ultrasonda baktı doktor. Dedi kese yok.acaba doktor yeni falan zannedip mi görmedi Doktor sadece alt kisima baktı acaba görmemiş olabilir mi? Kese 4. ayda alt karina bakarak belli olur mu yoksa üstten mi bakmadı diye görmedi yada bebek başka yere gitmiş olabilir mi sağ sol çünkü sol tarafıma bakmadı hiç? Lütfen bana son kez bir şeyler söyleyin ben artık inanmak istiyorum bu adet gecikmesi benim aklımı karıştırıyor
Yok mümkün değil öyle bir şey 4 aylık zaten nereye bakarsa baksın bebeğe denk gelirdi ultrasonda. Doktor hepimizden iyi biliyor sonuçta nereye bakcağını

Yok mümkün değil öyle bir şey 4 aylık zaten nereye bakarsa baksın bebeğe denk gelirdi ultrasonda. Doktor hepimizden iyi biliyor sonuçta nereye bakcağını
Hani sağ sol diye önemi yok değil mi sadece alt karina baktı şüpheye düştüm bende acaba diye. Kasık agrım geçmedi adet de olamadım o canımı sıkıyor

Hani sağ sol diye önemi yok değil mi sadece alt karina baktı şüpheye düştüm bende acaba diye. Kasık agrım geçmedi adet de olamadım o canımı sıkıyor
Yok hiçbir önemi yok doktor nereye bakması gerektiğini gayet iyi biliyor elbette yumurtalıklarına rahmine falan bakmıştır dediğim gibi zaten olsa ne tarafa bakarsa baksın görürdü

Rahim nerde biliyorum. Gerekli eğitimim de var. Hatta eminim sizden daha medeni ve bilgili bir insanım. Bu konu da stres ve anksiyete sebebi ile takıldım kaldım keşke böyle konuşmak yerine bana 4 ay da olsa alt kadından görünürdü deseydiniz bana yeterliydi.
medeniyet düsünerek hareket etmeyi gerektirir. bahsettiğiniz kadar bilgili olsanız yıllarca eğitim alıp alanında görev yapan doktor için “acaba bebek başka tarafa mı kaçtı da göremedi” diye bir düsünceye girmezdiniz.

anksiyete böyle bir sey değil. Allah askina yani biraz düsünün. hadi sevişirken aşka geldiniz bari sonrasında düsünün. ayrıca hamile olmanız veya bu konuda bilgisiz olmanız beni alakadar etmiyor. sadece bu tarz konuları görünce üzülüyorum. bu kadar ince ipliğe bağlı bir psikolojiniz ve mantığınız varsa neden kendinize bile isteye bu işkenceyi yapıyorsunuz? her seyi detaylıca öğrenip, kendinizi korumaya almadan neden sevişiyorsunuz? neyse öff doğru söylüyorsunuz banane

Yok hiçbir önemi yok doktor nereye bakması gerektiğini gayet iyi biliyor elbette yumurtalıklarına rahmine falan bakmıştır dediğim gibi zaten olsa ne tarafa bakarsa baksın görürdü
Teşekkür ederimm çok cok umarım. Sizin konunuzu da gördüm ama malum goruyorsunuz bir şey bilmediğim için yazmadım. Umarım bu ay çok güzel haberler alırsın her şey gönlünce olur 🥰

Ama gerçekten saçmalıyorsunuz artık 4 aylık karnın çıkmış ve ultrasonda görüniyor olunurdu hatta cinsiyet tahmini bile söylerdi sana madem korkuyorsun bukadar ya ilişkiye girme yada korunmayı öğren. Sence sorduğun soru mantıklımı gerçekten?

Teşekkür ederimm çok cok umarım. Sizin konunuzu da gördüm ama malum goruyorsunuz bir şey bilmediğim için yazmadım. Umarım bu ay çok güzel haberler alırsın her şey gönlünce olur 🥰
Teşekkür ederim🩷 her şeyi yaşadıkça öğreniyoruz bizim başımızdan geçtiği için. Zamanı gelince siz de öğrenirsiniz elbette

medeniyet düsünerek hareket etmeyi gerektirir. bahsettiğiniz kadar bilgili olsanız yıllarca eğitim alıp alanında görev yapan doktor için “acaba bebek başka tarafa mı kaçtı da göremedi” diye bir düsünceye girmezdiniz.

anksiyete böyle bir sey değil. Allah askina yani biraz düsünün. hadi sevişirken aşka geldiniz bari sonrasında düsünün. ayrıca hamile olmanız veya bu konuda bilgisiz olmanız beni alakadar etmiyor. sadece bu tarz konuları görünce üzülüyorum. bu kadar ince ipliğe bağlı bir psikolojiniz ve mantığınız varsa neden kendinize bile isteye bu işkenceyi yapıyorsunuz? her seyi detaylıca öğrenip, kendinizi korumaya almadan neden sevişiyorsunuz? neyse öff doğru söylüyorsunuz banane

anksiyete böyle bir sey değil. Allah askina yani biraz düsünün. hadi sevişirken aşka geldiniz bari sonrasında düsünün. ayrıca hamile olmanız veya bu konuda bilgisiz olmanız beni alakadar etmiyor. sadece bu tarz konuları görünce üzülüyorum. bu kadar ince ipliğe bağlı bir psikolojiniz ve mantığınız varsa neden kendinize bile isteye bu işkenceyi yapıyorsunuz? her seyi detaylıca öğrenip, kendinizi korumaya almadan neden sevişiyorsunuz? neyse öff doğru söylüyorsunuz ba

Şöyle söylemek istiyorum size Yıllarca eğitim aldım, yurt dışında eğitim alıyorum , ana dilim haricinde 2 dil biliyorum ama bunlar benim her alanda iyi olacağım anlamına malesef gelmiyor yaşamadığım süreçler gebelik gibi şeyler. İlişkim de korundum bu arada . Dediğim gibi sadece bu konu benim için odak oldu. Anksiyete sebebi yüzünden. Sizde belki kötü niyetle bunları söylemediniz son mesajınız da da belirtmissiniz üzüldüğünüzü benim gibi insanlara. İnanın ben de kendime üzülüyorum keşke daha iyi bir psikolojiye sahip olsaydım

Hangebdi 4 ay önce ilişki oldu demişsiniz bu ay reglim 1 hafta gecikti demişsiniz demekki önceki 3 ayda da regl oldunuz gectigimiz ay gebe kalsaniz bile regliniz 1 hafta geçmişse testlerde tahlillerde veya ultrasonda mutlaka gözükürdü ayrıca doktor gebelik şüphesi ile baktiysa mutlaka detaylı bakmistir rahim de alt karında bu arada arkadaslarind dediği gibi 4 aylık bebek olsa cinsiyetini söylerdi hafiten karında belli olmaya baslardi baya bildiğin eki yüzü kafası oluşmuş halde olurdu

Back