medeniyet düsünerek hareket etmeyi gerektirir. bahsettiğiniz kadar bilgili olsanız yıllarca eğitim alıp alanında görev yapan doktor için “acaba bebek başka tarafa mı kaçtı da göremedi” diye bir düsünceye girmezdiniz.
anksiyete böyle bir sey değil. Allah askina yani biraz düsünün. hadi sevişirken aşka geldiniz bari sonrasında düsünün. ayrıca hamile olmanız veya bu konuda bilgisiz olmanız beni alakadar etmiyor. sadece bu tarz konuları görünce üzülüyorum. bu kadar ince ipliğe bağlı bir psikolojiniz ve mantığınız varsa neden kendinize bile isteye bu işkenceyi yapıyorsunuz? her seyi detaylıca öğrenip, kendinizi korumaya almadan neden sevişiyorsunuz? neyse öff doğru söylüyorsunuz banane
medeniyet düsünerek hareket etmeyi gerektirir. bahsettiğiniz kadar bilgili olsanız yıllarca eğitim alıp alanında görev yapan doktor için “acaba bebek başka tarafa mı kaçtı da göremedi” diye bir düsünceye girmezdiniz.
anksiyete böyle bir sey değil. Allah askina yani biraz düsünün. hadi sevişirken aşka geldiniz bari sonrasında düsünün. ayrıca hamile olmanız veya bu konuda bilgisiz olmanız beni alakadar etmiyor. sadece bu tarz konuları görünce üzülüyorum. bu kadar ince ipliğe bağlı bir psikolojiniz ve mantığınız varsa neden kendinize bile isteye bu işkenceyi yapıyorsunuz? her seyi detaylıca öğrenip, kendinizi korumaya almadan neden sevişiyorsunuz? neyse öff doğru söylüyorsunuz ba