• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasona göre hafta sorunu

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar 2 ayri hastaneye gidiyorum birinde 10+1 digerinde 9+6 cikiyo normal mi bu ultrason cihazina gore degisiyo mu acaba ? 10+1 SATimle uyumlu digeri 3 gun geriden geliyo
Bide merak ediyorum acaba karnim kacinci haftadan sonra cikar belli olurki Hoppa
Ultrasn fotografini yukluyorm kafasi bellide digeri ayagimi acaba :KK36:

Eklentiler

• Screenshot_20170327-173132.png
    Screenshot_20170327-173132.png
    206,6 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar 2 ayri hastaneye gidiyorum birinde 10+1 digerinde 9+6 cikiyo normal mi bu ultrason cihazina gore degisiyo mu acaba ? 10+1 SATimle uyumlu digeri 3 gun geriden geliyo
Bide merak ediyorum acaba karnim kacinci haftadan sonra cikar belli olurki Hoppa
Ultrasn fotografini yukluyorm kafasi bellide digeri ayagimi acaba :KK36:
cihaza göre farklılık gösterebilir,karnının belli olması iç karnına bağlı eger iç karnın geniş ise gec belli olur,benim martta 6.ayım bitecek inş daha yeni yeni belli oluyor,bol birşeyler giydiğimde anlaşılmıyor bile hamile oldugum:KK48:

cihaza göre farklılık gösterebilir,karnının belli olması iç karnına bağlı eger iç karnın geniş ise gec belli olur,benim martta 6.ayım bitecek inş daha yeni yeni belli oluyor,bol birşeyler giydiğimde anlaşılmıyor bile hamile oldugum:KK48:

Anladim canim cok tesekkur ederim :)

Back