- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha net bir fotoğraf olsaydı tahmin ederdim ama burda çıkıntıyı hiç göremiyorum o yüzden bişey diyemicemMeraba 12 haftalik gebeyim kontrole gittigimde cinsiyet erkek dediler ama emin olmak istiyirum sizce cinsiyeti nedir tahmin alabilirmiyim
Canım erkek gibiMeraba 12 haftalik gebeyim kontrole gittigimde cinsiyet erkek dediler ama emin olmak istiyirum sizce cinsiyeti nedir tahmin alabilirmiyim
Canım seninkide erkek gibiEki Görüntüle 3425654 cinsiyet tahmini yapar mısınız![]()
Benim ki nedir acaba tahmin edebilir misiniz 10. HaftadayımCanım seninkide erkek gibi
Kız gibiBenim ki nedir acaba tahmin edebilir misiniz 10. Haftadayım
Merhabalar öncelikle rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sanki kız gibi geldi nubu karşıya bakıyor çünkü ama haftası küçük daha sonra dan değişebilir çünkü benim oğluma 17 haftaya kadar kız dedilerRica etsem benimkini de yorumlayabilirmisiniz?
Ultrason görüntüsü 11+5e ait.. Şuan 12. Haftanın içindeyim şimdiden teşekkürler
Merhabalar Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Allah razı olsun inşallahMerhabalar öncelikle rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sanki kız gibi geldi nubu karşıya bakıyor çünkü ama haftası küçük daha sonra dan değişebilir çünkü benim oğluma 17 haftaya kadar kız dediler
Allah bağışlasın oğlunuzu tabi evlat hepsi ayrı ayrı yeri insan merak ediyor benimde iki kızım iki oğlum var bende doktora gidip tüplerimi bağlatmayı düşünüyordum vee bana sürpriz oldu meğer 5 haftalık hamileymişim ve dört tane doğum yapan ben sanki ilk çocuk gibi merak ediyorum:-) yine siz bilirsiniz ama 16 haftada daha kesinleşirMerhabalar Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Allah razı olsun inşallahnasibimizde hangisi varsa o olucak tabi ama insan merak etmeden de duramıyor vakit geçiremiyor 3.5 yaşında bir oğlum var 2.bebek Olunca daha çok meraklandırdı beni :)