Ultrason

eren sezen

♥eren&kayra♥
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
7.666
1
SLM KIZLAR EN SON 12 EYLÜLDE ADET GÖRDÜM VE BU AY 12 KASIMDA TEST YAPTIM HAMİLEYİM ÇIKTI DOKTORA GİTTİM 17 KASIMDA YANİ DÜN ULTRASONDA GÖZÜKMEDİ DAHA KÜÇÜKMÜŞ NE KADAR ZAMANDA ULTRASONDA GÖREBİLİCEM BİLGİ VERİRSENİZ BANA MERAKTA KALDIM:emir_bebek:

canım 9 haftaya kadar ultrasonda gorulmemesı normal belkı gec dollenme olmustur.
bı dahakı gırısınde gorursun sende ınsallah...

öncelikle tebrikler.benim 6.haftamda karından ultrasonla kese görünmüştü.8.haftada ise kalbini duyduk.darısı başına.

BEN KAÇINCI HAFTADAYIM ONUDA BİLEMİYORUM Bİ GÖZÜKSE KAÇ HAFTALIK OLDUĞUDA ORTAYA ÇIKICAK AMA ÇOK HEYECANLIYIM BEKLEMEK ÇOK ZORMUŞ BİR HAFTA SONRAYA DOKTOR GENE ÇAĞIRDI GÖZÜKÜR İNŞ.BEBİŞİM:ecrin_bebek:

canım genelde gebelik ilk ogrenıldıgınde 5. haftanın içinde olunuyor ama gec dollenme olursa bilmem 6 ve7 de kese gozukur merak etme..
tebrik ederım...

daha dediğine göre erken olabilir ondan görünmemiştir benimde seninki gibi oldu dayanamayıp hemen doktora gittim sadece kese göründü doktor bi hafta sonra gel dedi gittim göründü kalbini ferah tut benim gibi o bi haftayı zehir etme:)6 yada 7. haftanda görürüsün inşallah

Canım bende bugün gittim doktora benimde son adetim 16 eylül dr.daha çok yeni görünmeyebilir dedi ama göründü minicik bişi sen biraz daha bekle istersen..

X