- 2 Ocak 2025
- 23
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi haticecck08
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok takılmayın sizin için anlam ifade etmiyor.Merhaba 6+4 deyim karnımdan kalp atışını duymadık alttan bakıldı ve duyduk çok şükür ama burda sol altta yazan terimleri tam anlayamadım anlayan varsa söyleyebilir mi?
Parmağınızın altında CRI kese boyutu GA gebelik haftan. Sen de biliyorsundur büyük ihtimalle ☺ diğerlerine hiç bakmam arkadaşın dediği gibi doktorlar anlar biz anlamayız pekMerhaba 6+4 deyim karnımdan kalp atışını duymadık alttan bakıldı ve duyduk çok şükür ama burda sol altta yazan terimleri tam anlayamadım anlayan varsa söyleyebilir mi?
Crl bebeğin boyutu galibaParmağınızın altında CRI kese boyutu GA gebelik haftan. Sen de biliyorsundur büyük ihtimalle ☺ diğerlerine hiç bakmam arkadaşın dediği gibi doktorlar anlar biz anlamayız pek
Evet ya onları buldum da doktor biraz yoğundu pek bişey diyemedi de bende tam anlamadım normal mi bi sorun var mı diye de bilen varsa sormak istedim genede teşekkür ederimParmağınızın altında CRI kese boyutu GA gebelik haftan. Sen de biliyorsundur büyük ihtimalle ☺ diğerlerine hiç bakmam arkadaşın dediği gibi doktorlar anlar biz anlamayız pek
Crl kese +crl bebek boyutu sanırım öyle görünüyor daCrl bebeğin boyutu galiba
Bugün benimde böyle göründü alttan bakınca duyabildik kalp atışını. Kaçıncı haftadasınız?Ultrason görüntüm kese oluşmuş daha bebek oluşmamış
Canım maşallah benim alttanda daha duyulmadı polikistik över olduğum için yumurtlama günümü bilmiyoruz ondan doktor hesaplayamadı bebek oluşsun ona göre tarihi hesaplarız dedi veya öğrendiğimde 9074 tü 2 gün sonra sağlık ocağına kayıt yaptım kal tahlili alırken betada almış 13882 olmuş Salı günü tekrardan kontrolüm var hem çok heyecanlıyım hem çok stresliBugün benimde böyle göründü alttan bakınca duyabildik kalp atışını. Kaçıncı haftadasınız?
Onu bende tam anlayamadımneden 11 hafta ve 23. hafta yazıyor bazı yerlerde?
11 hafta geçen 23 hafta da kalan gibi bişey de garip anlayamadımneden 11 hafta ve 23. hafta yazıyor bazı yerlerde?
Aman canım benim stres yapma kendine dikkat et inşallah Allah gönlüne göre en hayırlısını verirCanım maşallah benim alttanda daha duyulmadı polikistik över olduğum için yumurtlama günümü bilmiyoruz ondan doktor hesaplayamadı bebek oluşsun ona göre tarihi hesaplarız dedi veya öğrendiğimde 9074 tü 2 gün sonra sağlık ocağına kayıt yaptım kal tahlili alırken betada almış 13882 olmuş Salı günü tekrardan kontrolüm var hem çok heyecanlıyım hem çok stresli
Sağol canım cümlemize inşallah Allah razı olsun ne muradın varsa versin inşallahAman canım benim stres yapma kendine dikkat et inşallah Allah gönlüne göre en hayırlısını verir
Senin de canım benimSağol canım cümlemize inşallah Allah razı olsun ne muradın varsa versin inşallah