• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason ve kan testi

BereliPenguen

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
802
2.920
113
Istanbul
Kizlar selam yine ben 🤭
Bu ay reglim 5 gün kadar gecikince idrar testi yaptim, sonuc tabiki negatif.. Sonrasında artik dayanamayip kadin doğuma gideyim dedim bir sorun varsa da görünsün diye. Doktor rahimde supheli bir olusum (gebeligi kastediyor) olduğunu, cok kucuk bir kese olabileceğini ancak tam anlasilmadigini soyledi. Gerçekten ultrasonda da gördüm cok kucuk bir yuvarlak var rahmin tam sonunda. Kan testi istedi benden. Ben tabi bir hevesle verdim hemen kan ama onun sonucu da negatif. Doktor kanda her sekilde cikacagini soyledi bir sey varsa. Simdi kafam cok karıştı kizlar..
Kan testi negatifse afet söktürücü vereceğiz, bebek varsa da zarar vermez hatta durumu netlestirir hamileysen yine de adet olmazsin dedi.. baska bir doktora mi gitmeliyim sizce bebegim varsa ona zarar gelmesini istemiyorum:(
Buna benzer durum yasayan var mi aranizda?

Bi doktora daha git bence adet söktürücü kullanırsan belki zararı olabilir.. İçine sinmediyse ufacık olsa bile başka doktora git derim.. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

Ama kese oluşumuna geldiyse
Mutlaka kanda cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum.
Kan verdiğiniz yer yanlis desek olur anca.
Aksi takdirde kese oluşumu kücuk degerle oluşmaz.

Ama kese oluşumuna geldiyse
Mutlaka kanda cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum.
Kan verdiğiniz yer yanlis desek olur anca.
Aksi takdirde kese oluşumu kücuk degerle oluşmaz.
Ben de oyle düşünüyorum, ama kese gibi de gorunmuyor rahimde bir yumru gibi düşünün, doktor o yuzden emin olamadi. Acaba cok erken bir evresi oldugu icin mi boyle gorunuyordur? Dis gebelik denilen durum boyle mi oluyor acaba?

Ben de oyle düşünüyorum, ama kese gibi de gorunmuyor rahimde bir yumru gibi düşünün, doktor o yuzden emin olamadi. Acaba cok erken bir evresi oldugu icin mi boyle gorunuyordur? Dis gebelik denilen durum boyle mi oluyor acaba?
Rahim dişinda görse seni uyarirdi bence.
Rahim kalinliğin nasil?
Birde diş gebelik rahim dişinda olur
Negatif cikmaz gene beta hcg olur.
Baska birseydir belki
Baskadoktora git kist filandir belki.icinrahat etsin

Rahim dişinda görse seni uyarirdi bence.
Rahim kalinliğin nasil?
Birde diş gebelik rahim dişinda olur
Negatif cikmaz gene beta hcg olur.
Baska birseydir belki
Baskadoktora git kist filandir belki.icinrahat etsin
Yanitiniz icin tesekkur ederim..
Rahim kalinligi iyi, rahmin icinde suoheli bir olusum var ama dis gebelik de olabilir test yapalim dedi. Yani bildiginiz kese gibi de gorunmuyordu siyah bir bolge gibiydi.. diyorum acaba cok kucukse ondan mi çıkmadı. Daha da endise ettim simdi acaba kist mi diye

Yanitiniz icin tesekkur ederim..
Rahim kalinligi iyi, rahmin icinde suoheli bir olusum var ama dis gebelik de olabilir test yapalim dedi. Yani bildiginiz kese gibi de gorunmuyordu siyah bir bolge gibiydi.. diyorum acaba cok kucukse ondan mi çıkmadı. Daha da endise ettim simdi acaba kist mi diye
Rahimi icinde olmaz o oluşum
Tuplerde rahim dişinda olr diş gebelik
Rahim icinde kucük olan şey kan da betada oldukca yuksek cikar negatif cikbaz

Back