• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ultrason ve hormon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Arkadaş herkese merhaba
Ultrason ile bakıldı doktorum cillop gibisin masallah tertemiz dedi hormonlara bakmaya fazla gerek duymadım çok iyi yumurtalarin dedi sen ister yaptir ister yaptırma hormon testini ben yinede girişini yaptım dedi ultrasonu çok iyi olup hormon testlerinde problem yasayan varmı sizce yaptırmalı mıyım

Arkadaş herkese merhaba
Ultrason ile bakıldı doktorum cillop gibisin masallah tertemiz dedi hormonlara bakmaya fazla gerek duymadım çok iyi yumurtalarin dedi sen ister yaptir ister yaptırma hormon testini ben yinede girişini yaptım dedi ultrasonu çok iyi olup hormon testlerinde problem yasayan varmı sizce yaptırmalı mıyım
Tabi ki yaptırmalısın. Bende de ultrasonda bişey görünmüyordu tertemiz herşey yolunda diyorlardı. Geciktirme bi an önce yaptır. Sorun varsa boşa zaman kaybedersin

Arkadaş herkese merhaba
7 aydır bebek olmuyor sürekli gidip geliyorum maşallah herşeyin çok iyi hiç sorun yok dendi iki doktor değiştirdim hormon testi yaptırdım sonra 3 ay arka arkaya fsh değerim yüksek çıktı

Neler yaptınız anlatır mısınız
Estradiol düşüktü incir kürü yaptım prolaktini de yükseltti yanlışlıkla sonrs onu düşürdüm ama estradiol tekrar düştü sonra bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Sonra hamile kaldım

Estradiol düşüktü incir kürü yaptım prolaktini de yükseltti yanlışlıkla sonrs onu düşürdüm ama estradiol tekrar düştü sonra bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Sonra hamile kaldım
Kürü nasıl yaptınız peki günde kaç kez yani nasıl uyguladınız

Kürü nasıl yaptınız peki günde kaç kez yani nasıl uyguladınız
Ölçülerini tam hatırlamıyorum ama internette bolca site var bunun hakkında. Adetin 2nci günü başlayıp 12 gün her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yeniyor. Günde 1 yani

Back
X