- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
hayır deri altı kitleleri görüntülemek için kullanılır bende senelik olarak göğsüm için ultrasona giriyorum mrdan da korkmayın tehşis için gerekli şeyler bunlarNe gariptir ki nişanım olduğu günden beri aralıksız başım dönüyor bugün nişanlımla doktora gittik çocukluğumdan beri baş dönmelerim ve baş ağrılarım oluyor bütün her şeyi yaptırdık sonuç hep temiz çıktı ama uzun zamandır olmuyordu doktor emar ve ultrason sonuçları istedi şimdi emardan çok korkuyorum nasıl oluyor bilen var mı bir de ultrason cihazı sadece hamileler için değil mi kafam karıştı çok cahilim sanırım :)
yumurtalıklarımla ilgili bir sorun çıkabilir mi ay bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayın soruyorum ama üst batın ne onu bile bilmiyorum :)Ben ultrason çektirdim. Ana sebep yumurtalıklardı ama üst batına da bakılıyor. Karaciğer, safra kesesi, pankreas, dalak, böbrek, batın. Stres yapmayın, doktora güvenin. Mr hakkında bilgim yok.
çok teşekkürlerhayır deri altı kitleleri görüntülemek için kullanılır bende senelik olarak göğsüm için ultrasona giriyorum mrdan da korkmayın tehşis için gerekli şeyler bunlar
rica ederim allah şifanızı versin inşallahçok teşekkürler
Sonuçları verdiğinizde doktor değerlendirecektir. Merak ettiklerinizi ona sorun. En doğru bilgiyi o verir.yumurtalıklarımla ilgili bir sorun çıkabilir mi ay bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayın soruyorum ama üst batın ne onu bile bilmiyorum :)
çok teşekkürlerSonuçları verdiğinizde doktor değerlendirecektir. Merak ettiklerinizi ona sorun. En doğru bilgiyi o verir.
nefes alırken dikkatli ol kıpırdamadan dur gibi şeyler duydum da panik oldum birazMR dediğimiz şey şu aşırı gürültü yapan ve silindirik şekilde olan cihaz işte, içine yatıcan, kafa mr'ı çekecekler zaten, kulaklarına iki sünger koyuyor sesten rahatsız olma diye, gözün kapalı yatıyosun yirmi dakka, bişey değil yani.
çok teşekkürler içimi rahatlatıyorsunuzUltrasonla sadece hamilelere bakmiyorlar kucuk cocuklara bile bakiliyor. Organlari goruntuluyorlar sadece bebek kontrolü icin degil. Mr da da bir sey yok korkmayın. Mr tomografi hepsine girdim. Korkulacak birr seyi yok basit bir makina iste :)
Kıpırdarsan içerden uyarıyorlar zaten. Öylece uzanacaksın sadece, bişey yok yani.nefes alırken dikkatli ol kıpırdamadan dur gibi şeyler duydum da panik oldum biraz
vertigo için kulağımdan bir şeyler ölçtüler ama temiz çıktıcanım stres ve heyecan vertigoya sebep olmuş olabilir. doktora bu şekilde sor belki betaserc verir.
çok teşekkürlerKıpırdarsan içerden uyarıyorlar zaten. Öylece uzanacaksın sadece, bişey yok yani.
teşekkür ederimgeçmiş olsun. derin nefes al ve fazla kıpırdamamaya çalış. yoksa daha uzun sürer.