Ultrason ve emara gireceğim yardım ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Ne gariptir ki nişanım olduğu günden beri aralıksız başım dönüyor bugün nişanlımla doktora gittik çocukluğumdan beri baş dönmelerim ve baş ağrılarım oluyor bütün her şeyi yaptırdık sonuç hep temiz çıktı ama uzun zamandır olmuyordu doktor emar ve ultrason sonuçları istedi şimdi emardan çok korkuyorum nasıl oluyor bilen var mı bir de ultrason cihazı sadece hamileler için değil mi kafam karıştı çok cahilim sanırım :)

Ben ultrason çektirdim. Ana sebep yumurtalıklardı ama üst batına da bakılıyor. Karaciğer, safra kesesi, pankreas, dalak, böbrek, batın. Stres yapmayın, doktora güvenin. Mr hakkında bilgim yok.

hayır deri altı kitleleri görüntülemek için kullanılır bende senelik olarak göğsüm için ultrasona giriyorum mrdan da korkmayın tehşis için gerekli şeyler bunlar

Ben ultrason çektirdim. Ana sebep yumurtalıklardı ama üst batına da bakılıyor. Karaciğer, safra kesesi, pankreas, dalak, böbrek, batın. Stres yapmayın, doktora güvenin. Mr hakkında bilgim yok.
yumurtalıklarımla ilgili bir sorun çıkabilir mi ay bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayın soruyorum ama üst batın ne onu bile bilmiyorum :)

yumurtalıklarımla ilgili bir sorun çıkabilir mi ay bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayın soruyorum ama üst batın ne onu bile bilmiyorum :)
Sonuçları verdiğinizde doktor değerlendirecektir. Merak ettiklerinizi ona sorun. En doğru bilgiyi o verir.

MR dediğimiz şey şu aşırı gürültü yapan ve silindirik şekilde olan cihaz işte, içine yatıcan, kafa mr'ı çekecekler zaten, kulaklarına iki sünger koyuyor sesten rahatsız olma diye, gözün kapalı yatıyosun yirmi dakka, bişey değil yani.

nefes alırken dikkatli ol kıpırdamadan dur gibi şeyler duydum da panik oldum biraz

Ultrasonla sadece hamilelere bakmiyorlar kucuk cocuklara bile bakiliyor. Organlari goruntuluyorlar sadece bebek kontrolü icin degil. Mr da da bir sey yok korkmayın. Mr tomografi hepsine girdim. Korkulacak birr seyi yok basit bir makina iste :)

Ultrasonla sadece hamilelere bakmiyorlar kucuk cocuklara bile bakiliyor. Organlari goruntuluyorlar sadece bebek kontrolü icin degil. Mr da da bir sey yok korkmayın. Mr tomografi hepsine girdim. Korkulacak birr seyi yok basit bir makina iste :)
çok teşekkürler içimi rahatlatıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…