ultrason ütfen bakın

ahs53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
35
3
22
Kizlar merhaba, kasiklarimda agri oldugu icin doktora gittim ultrasonla bakıldı gebelik olmadigini söyledi daha sonra ben inanmadim psikolojik olarak yiprandigim için tekrar yine bakti ve kan verdim <1.2 ve gebelik olmadigini söyledi, sonra yine ultrason bakildi ve pubrapublik usg mi bir sey var ondan yapildi tekrar bir sey yok kan <1.2
En son tekrardan gittim hem normal hemde vajinal ultrason yapildi gebelik olmadığını unutucami bir sey olmadığını söyledi psikolojik olarak cok yiprandim gençler size tavsiyem bu yanlisa düşmeyin iliski sonrasi 8 ay geçti psikolojim bozuldu. kizlar eger bir sey olsaydi ultrasonda belli olurdu değil mi lutfen dalgaya vurmadan

8 ay oldu diyorsun arkadaşım. Tabiki bişey yok delirme lütfen defalarca bakılmış, kan vermişsin. İçini ferah tut. İnancını bilemem ama duaya sarıl, biraz rahatlatır seni. Psikolojik destek de alabilirsin.

8 ay oldu diyorsun arkadaşım. Tabiki bişey yok delirme lütfen defalarca bakılmış, kan vermişsin. İçini ferah tut. İnancını bilemem ama duaya sarıl, biraz rahatlatır seni. Psikolojik destek de alabilirsin.
Her gece duam bu psikolojiden kurtulmam yönünde kurtulamiyorum, doktora gittiğim gün içim rahatlıyor sonrasi yine aynı zulüm

Her gece duam bu psikolojiden kurtulmam yönünde kurtulamiyorum, doktora gittiğim gün içim rahatlıyor sonrasi yine aynı zulüm
Psikolojik destek al arkadaşım. Niye kendine işkence yapıyorsun. Ben de aldım bu kötü bişey değil. İşin ironik tarafı ben de hamilelik kayıplarım olduğu için destek almıştım 😄😄

Ben size hastane çantası için gereklilikleri göndereyim doğuma çok az kalmış. 🥲
Ya hiç böyle şeyler yazıp üzmek istemem ama böyle bir şey mümkün değil. Karnınız kocaman olurdu 8 aylık hamilelikte. Rahatlayın.

X