• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason sonucum acil yardımcı olur musunuz?

hamsigafa

istatistiksel olarak yaşıyoruz işte
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
912
1.138
638
Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Kese göründü fakat boş gebelik olabilir dedi dr. Ultrason sonucum ekte. Kese boyutunu söylemedi. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
B437E2ED-E8D4-4D31-BF47-5C3101E44C68.jpeg

canım hemen canını sıkma benim de 6 haftalıkken kesede bebek görünmedi çok normal, benim doktorum hiç böyle can sıkan bişey söylemedi haftaya tekrar gel görelim bebeği dedi. boş gebelik ihtimal ama bu söylenmez, annenin canı sıkılır ki ben biliyordum boş gebelik olayını. göremeyince acaba da dedim ama gereksiz yere canımı sıkmadım çünkü 6. haftada görülmemesi çokk normal. herkesin farklı olabiliyor, kendi hesabınla gerçek hesap da farklı olabiliyor. doktor kendi 6 haftalık demedi sanırım kese boyutunu ölçmediyse dememiştir, senin hesabına göre 6 dır diye düşünüyorum, bunla ilgili de şöyle söyleyim benim hesabıma göre 10. haftadayım doktora göre 8 ölçüm sonuçlarına göre 8. gerçekle bizim hesabımız farklı oluyor. canını sıkma kendine iyi bak mutlu ol mutlu bebişin olsun:KK200::anneadayı:

Çok teşekkür ederim. 6 haftalık olmama rağmen ultrason da neden 9 hafta görünüyor? Bilginiz var mı ?

ultrasonda 9 haftalıksınız mı dedi? kesenin büyüklüğüne göre hafta söylüyorlar ilk haftalarda, keseniz büyük olabilir ama ilk haftalarda yanılma da çok olur. kanamanız vs yoksa bir hafta daha sakinliğinizi koruyun bence bekleyin

Back