Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu erkek benceEki Görüntüle 3491578 sizce benimki nedir 8+4 haftalık gebeyim
Kız bencedeArkadaşlar 7 haftalık gebeyim hem 5 haftalık hemde 7 haftalık ultrason resmimi yüklüyorum anlayan lütfen bi tahminde bulunsun çok merak ediyorum
Ay inşallah bı kızım var buda erkek olsun istiyorumBu erkek bence
Banada tahminde bulunur musunuz 16 haftalıktı burda şuan 18 haftalık önce erkek dediler sonra kız dediler detaylı ultrasonu bekliyoruzKız bencede
Oyyy minnoş nasıl durmuş öyle dümdüz yatıyor çok tatlı ben hissiyat olarak yazıyorum çok anladığım söylenemez ama kız gibi sankiBanada bakarmisiniz 12 haftalik
Eki Görüntüle 3495096
Ay çok anlamıyorum bende ama bacak arası siyah sanki boş gibi o yüzden kız galiba tahminlerde bulunuyorum ama tutuyor mu bilmiyorum geri dönüşler hiç olmuyorBanada tahminde bulunur musunuz 16 haftalıktı burda şuan 18 haftalık önce erkek dediler sonra kız dediler detaylı ultrasonu bekliyoruz
Benimkine de bakarmisin burda tam 6+4 tüAy çok anlamıyorum bende ama bacak arası siyah sanki boş gibi o yüzden kız galiba tahminlerde bulunuyorum ama tutuyor mu bilmiyorum geri dönüşler hiç olmuyor
Ahah siz böyle alıntı yaptıkça kendini kadın doğumcu gibi hissettim Ama onlar bile keseden sallamıyorlar kese benimkine çok benzediği için kız diyorumBenimkine de bakarmisin burda tam 6+4 tü
Teşekkür ederim bakalım doğru cikicak mi sonuca göre sana yazcamAhah siz böyle alıntı yaptıkça kendini kadın doğumcu gibi hissettim Ama onlar bile keseden sallamıyorlar kese benimkine çok benzediği için kız diyorum
Ahahh rica ederim tamamdır bekliyorumTeşekkür ederim bakalım doğru cikicak mi sonuca göre sana yazcam
KızArkadaşlar 7 haftalık gebeyim hem 5 haftalık hemde 7 haftalık ultrason resmimi yüklüyorum anlayan lütfen bi tahminde bulunsun çok merak ediyorum
Ayy tesekkur ederim tutarsa yazarim :)Oyyy minnoş nasıl durmuş öyle dümdüz yatıyor çok tatlı ben hissiyat olarak yazıyorum çok anladığım söylenemez ama kız gibi sanki
Bacağını açmıyor ki bi açsaAy çok anlamıyorum bende ama bacak arası siyah sanki boş gibi o yüzden kız galiba tahminlerde bulunuyorum ama tutuyor mu bilmiyorum geri dönüşler hiç olmuyor