- 23 Şubat 2023
- 19
- 4
- 6
- 36
- Konu Sahibi kahveseverr
-
teşekkür ederimAyy maşallah çok tatlı banada kız geldisonradan sürpriz yapabilir tabi
Kıza benziyor.Selam kızlar 12+4 haftalık 2. ye hamileyim. New york’ta yaşıyorum. Bugün doktora gittim ense kalınlığı ve burun ölçtü ve diğer tüm ölçümleri normal dedi. Cinsiyetini sorduğumda söylemek için erken dedi. Zaten burda cinsiyeti fetal dna testi sonucunda söylüyorlar. Bugün kan verdim 2-3 hafta sonra sonucu cıkacak. Ama bacak arası fotosu da çekmiş bana kız gibi geldi. Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Banada yorum yaparmısnz 7haftalıkKıza benziyor.
Canım biraz erken ama varsa ultrason bakalimBanada yorum yaparmısnz 7haftalık
Canım biraz erken ama varsa ultrason bakalim
Canım biraz erken ama varsa ultrason bakalim
Amin bi oğlum var bi kızım Buda üçüncü hayırlı sağlıklı olsun inşaAllahBilemedim ama içimden erkek geçti hadi hayırlısı
14 haftalik %100 erkek dendi,16 haftalik kiz hangisi
17 haftalikiz 4 defa ultrasona bakildi 1 erkek,1 kiz ,1 erkek 1 kiz dendi anlamadim gitti eylulde daha net ultrason olucakmiş o zaman kesinleşecekmiş rusyadan yaziyorum yemin ederim biktim şu alkollu rslarin kalitesiz ultrasonlarindanMerhaba bende 14 haftalık hamileyim 12 haftalık da ikili tarama da yüzde 90 erkek pipisi var dedi bu haftada doktorum izine gitmiş yerine eşi bakıyormuş adam kız dedi kendini saklıyor üç çizgi var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?