Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb hayırlı olsun kaç haftalıksın birde resmin yokMrb arkadaşlar bende 12 haftalikken dr a gittiğimde tahmin olarak %51 erkek dedi kesim olmamak la birlikte ama ikinci çocuğum olacak hayırlısıyla ilki erkek 5 yaşında bu kez kız olsun istedik ama Allah sağlıklı hayırlısını versin hersey den önce sizin tahmininiz nedir kendi ultrason görüntülerinize göre?
Bende 7+3 günlük hamileyim bu teoriye göre 6-7 haftalık ultrason resmin olmalı canım attığın resimden de anlamadım hiç başka varsa onu at bakalım bak resim atıyorum12 haftalikken çekilmistim ekte resim cnm au an 12+5 im
Erkek gibi canım sen kız istiyorsun galibaBu 6 haftalikken
Allah gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli inşallah benimde oğlum var 12+5 ye doktorum kesin olarak söylemişti bakalım belki 1 ay sonra cinsiyeti belli olur benimde gönlümden geçen kız ama önce sağlıklı olsunlarÖyle mi diyorsun ?5 yaşında bi oğlum var ni de kızım olursa ikisini de tadariz diye kızım olsun istiyorum ama sağlıklı olsun da erkek te olsa önce sağlıkli olsun tabiki oğlumda da 12 haftalikken 80 kız demişlerdi sonra 13. Haftada 90 erkek dedi aynı dr ?o yüzden bu haftada yanilma ihtimali yüksek oluyor
Bulantı kusma yaşıyor musun oğluna hamileyken var mıydı3 hafta sonra o zaman kesinleşir artık hayırlısıyla
Bende hiç yaşamamıştım oğlumda bunda da hala birşey yok bulantı kusma gibiOğlumda hiç bulantı kusma yaşamadım ama bu kez çok sıkıntılı geçti yeni yeni bulantım kusmalarim bitti diyebilirim çok as erdim oğlumda hiç yoktu mesela ?bu kez çok farklı yaşıyorum yani?