benmde fl geriden geliyodu hep 2 hafta hatta normal gelisimi 1 hafta 10 gun geriydi bende 1 ay erken dogurdum 2 bucuk kilo 48 cm dogdu suanda 4 aylik olcak yakinda 63 cm hic bi problemi yok cok sukur.1 ay erken dogmasna ragmen boyda gecti akranlarni yakaladi yaniMerhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim bu ikinci gebeliğim,1,buçuk yaşında bir kızım var bir talihsizlikle 29.haftamda doğum yapmıştım ama şu an iyi çok şükür.Bu gebeliğimde progestanla devam ediyorum kritik haftaları atlattım bugüne geldim şükür fakat son 3 kontrolümde doktor çocuğumda kol ve bacak kısalığı olduğunu söylüyo,ilkinde kolu bacağı kısa ama doğumdan sonra tamamlar dedi,ikincide kontrole 2hafta sonra çağırdı,dün sonuncu kontrolümde kısalık var ama gelişimde var yani büyüyo,biz böyle durumlarda gelişime bakıyoruz dedi.Bende internetten bir doktor bulup twitter adresinden mesaj attım,ölçümlerin hepsine baktı cücelik testi,amniyosentez gibi bir kaç test yapılmasını önerdi perinatolojiye gözükün dedi çok tedirgin oldum,kendi doktorum böyle bir yönlendirme yapmadı hoş bulunduğum şehirde perinatoloji uzmanıda yok.aranızda başına böyle bir şey gelen var mı ne yapmalıyım bilemedim buraya danışayım dedim.Kendi doktoruma güveneyim mi,doktorumda bulunduğum şehrin en iyi doktorudur,yoksa başka bir şehirde bu testleri yaptırmaya mı gideyim?
Evet çektirdim hiçbir sorun çıkmamamıştıBence doktoruna güven. Testleri yaptırsan bile kafa karışıklığı olacak. her doktor farklı birşey söyleyecek ki öyle de olmuş.Benim arkadaşımın bebeğine 20 haftalıkken beyinde kist var dediler. kızın hamileliği zehir oldu. doktor dokyior gezdi. her doktor farklı birşey dedi. kimisi beyinde gelişme yok dedi kimisi doğunca belli olacak yaşar veya kaybedebilirsin. bir sürü farklı doktordan yorum. bebek dünyaya geldi ve sağlıklı doğdu. hiçbir sorunu yok. şuan 11 aylık. detaylı ultrason çektirdin mi 20.haftada
Normal doğummu yaptınızbenmde fl geriden geliyodu hep 2 hafta hatta normal gelisimi 1 hafta 10 gun geriydi bende 1 ay erken dogurdum 2 bucuk kilo 48 cm dogdu suanda 4 aylik olcak yakinda 63 cm hic bi problemi yok cok sukur.1 ay erken dogmasna ragmen boyda gecti akranlarni yakaladi yani
yok sezeryan oldum makat gelisti bebegimNormal doğummu yaptınız
Naptiniz dogum yaptiniz mi korktunuz gibi mi ciktiNormal doğummu yaptınız
Merhaba 37. Haftamda doktorum artık bebek gelişmiyor alalım dedi ve suni sancıyla doğum yaptım.Çoçuk doktoruna sordum kol bacak kısalığı vardı diye,neresi kısa niye böyle yapıyolar yüz kerede dedim falan dedi çok şükür oğlum sağlıklıNaptiniz dogum yaptiniz mi korktunuz gibi mi cikti
Maşallah canım.allah sagsalim almayi nasip.etsin banada kollari bacaklari kısa ayaklar içe dönük vücut odem gosuguste sorun beyin ozur olabilir cucelik var dendi almayi sundular aldirmadim insallah bende sizin gibi geçerim bu sınavıMerhaba 37. Haftamda doktorum artık bebek gelişmiyor alalım dedi ve suni sancıyla doğum yaptım.Çoçuk doktoruna sordum kol bacak kısalığı vardı diye,neresi kısa niye böyle yapıyolar yüz kerede dedim falan dedi çok şükür oğlum sağlıklı
Canım benim çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun.Doğumu yapana kadar neyle karşılaşacağını bilmiyosun doktoruma soruyorum çocuğu kucağıma almadan bir şey diyemem diyo.Doğumu yaptım ama o kadar korkuyodum ki çocukta sıkıntı var diyecekler diye 100kere sordum çocuğum nasıl çocuğum nasıl diye,çok şükür sağ salim aldım ben kucağıma darısıda sana inşallah.Ayrıntılıda ikili taramanda sorun çıktı mı? Ya da perinatolojiye gözüktün mü?Maşallah canım.allah sagsalim almayi nasip.etsin banada kollari bacaklari kısa ayaklar içe dönük vücut odem gosuguste sorun beyin ozur olabilir cucelik var dendi almayi sundular aldirmadim insallah bende sizin gibi geçerim bu sınavı
Merhaba doğum yaprınızmı bebeğininizin sağlık durumu nasılMerhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim bu ikinci gebeliğim,1,buçuk yaşında bir kızım var bir talihsizlikle 29.haftamda doğum yapmıştım ama şu an iyi çok şükür.Bu gebeliğimde progestanla devam ediyorum kritik haftaları atlattım bugüne geldim şükür fakat son 3 kontrolümde doktor çocuğumda kol ve bacak kısalığı olduğunu söylüyo,ilkinde kolu bacağı kısa ama doğumdan sonra tamamlar dedi,ikincide kontrole 2hafta sonra çağırdı,dün sonuncu kontrolümde kısalık var ama gelişimde var yani büyüyo,biz böyle durumlarda gelişime bakıyoruz dedi.Bende internetten bir doktor bulup twitter adresinden mesaj attım,ölçümlerin hepsine baktı cücelik testi,amniyosentez gibi bir kaç test yapılmasını önerdi perinatolojiye gözükün dedi çok tedirgin oldum,kendi doktorum böyle bir yönlendirme yapmadı hoş bulunduğum şehirde perinatoloji uzmanıda yok.aranızda başına böyle bir şey gelen var mı ne yapmalıyım bilemedim buraya danışayım dedim.Kendi doktoruma güveneyim mi,doktorumda bulunduğum şehrin en iyi doktorudur,yoksa başka bir şehirde bu testleri yaptırmaya mı gideyim?
Merhaba doğum yapmışsınızdır bebeğinizin sağlık durumu nasılMaşallah canım.allah sagsalim almayi nasip.etsin banada kollari bacaklari kısa ayaklar içe dönük vücut odem gosuguste sorun beyin ozur olabilir cucelik var dendi almayi sundular aldirmadim insallah bende sizin gibi geçerim bu sınavı
Vefat etti bebegim 2 ay oldu canım iskelet bozuklugu vardi kisalik falanMerhaba doğum yapmışsınızdır bebeğinizin sağlık durumu nasıl