Nereden anladın canımKız olabilir
Oy maşallah aynı benimki 9+1 dekiBirinde 6+3 birinde 9+1 ikiside karından ultrason anlayan tahmin yapabilir mi lütfen
Kız mı erkek mi seninkisi canımOy maşallah aynı benimki 9+1 deki
Daha belli değilki 9 haftalkKız mı erkek mi seninkisi canım
benim kese boyle yuvarlakti herkes kiz diyordu yuvarlak diye ama oglum olcakBirinde 6+3 birinde 9+1 ikiside karından ultrason anlayan tahmin yapabilir mi lütfen
Haa tamam canım ben 11 +4 oldum pazartesi öğrenincem cinisyeti inşallahDaha belli değilki 9 haftalk
Hayırlısı bakalım canım bende pazartesi öğrenincem cinisyeti 11+4 oldumbenim kese boyle yuvarlakti herkes kiz diyordu yuvarlak diye ama oglum olcak
Erkek sanki.ne kadarlıkArkadaşlar bu fotodan banada tahmin yapabilecek var mı
Erkek sanki.ne kadarlık
Kızlarınızın ultrason fotosuna göre kıyasladınız mı yani kızların kesesi sanki daha yuvarlak oluyor ordan tahmin ettim benBurda 13 haftalık çok teşekkür ediyorum yorumunuz için üç kızım var bide oğlum olursa çok sevinirim
Baktım ama hep silinmişler o yüzden çok bi anlam veremedimKızlarınızın ultrason fotosuna göre kıyasladınız mı yani kızların kesesi sanki daha yuvarlak oluyor ordan tahmin ettim ben
Allah gönlünüze göre versin tabiki sağlıklaBaktım ama hep silinmişler o yüzden çok bi anlam veremedim