Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar malumunuz ultrason kağıdında bebeğin kilosu kemik uzunluğu baş ve göbek çevresi baz alınarak 3 farklı şekilde hesaplanıyor haliyle üç farklı kilo hesabı çıkıyor bunun hangisi dikkate almamız lazım
Yazıyor üç ortalama da farklı kilo yazıyor örnek karın çevresi hesaplamasında 2 kilo ise baş çevresinde 1600 çıkıyor Hangisi dikkate alınır onu merak ettim
Yazıyor üç ortalama da farklı kilo yazıyor örnek karın çevresi hesaplamasında 2 kilo ise baş çevresinde 1600 çıkıyor Hangisi dikkate alınır onu merak ettim
Foto ekledim benim kağıtta bu yazıyor. Ama kiloyu falan çok ciddiye almayın, arkadaşımın bebeği doğdu bugün ultrasonda 2.5 kilo demişler aynı gün 2.200 gram doğdu. Söylenenden fazla olan da var. Ben iki doktor gidiyorum birinde böyle diğerinde ac/bpd/fl şeklinde yanında kilosu yazıyor