Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kese bu şekilde fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız diyolar ne kadar doğru bilemiyorum tabi kiiiBana cinsiyet tahmini yaparmisınız karından bakıldı 7 hafta 4 günlük şimdiden teşekkürler
7 haftalık bebekte tahmin yapmak imkansız çünkü daha yumurtalık ve testis hücreleri dahi oluşmaz bu haftadaBana cinsiyet tahmini yaparmisınız karından bakıldı 7 hafta 4 günlük şimdiden teşekkürler
Öğrenınce yazar mısın .Bana cinsiyet tahmini yaparmisınız karından bakıldı 7 hafta 4 günlük şimdiden teşekkürler
bence kızMerhaba kızlar, anlayanlar bana da tahminde bulunabilir mi?
11+5Eki Görüntüle 3544395 haftalık
erkek gibi kesedeki konumuBana cinsiyet tahmini yaparmisınız karından bakıldı 7 hafta 4 günlük şimdiden teşekkürler
Tskr ederim nereden anlıyorsunuz banada soylermisiniz merak ediyorumÖğrenınce yazar mısın .
Kız diyorum :)
Googleden bakın Nub teorisiTskr ederim nereden anlıyorsunuz banada soylermisiniz merak ediyorum
Peki benim kesem ne oluyorMerhaba kese bu şekilde fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız diyolar ne kadar doğru bilemiyorum tabi kiii![]()
Sizin kesenizde fasulye gibi yuvarlak değil bu şekilde keseye erkek diyolar ama bilemiyorum tabi ki öğrenince yazarsınızPeki benim kesem ne oluyor![]()
Tabiki yazarımSizin kesenizde fasulye gibi yuvarlak değil bu şekilde keseye erkek diyolar ama bilemiyorum tabi ki öğrenince yazarsınız![]()
Çok tatlı kız gibi hissettimMerhaba kızlar, anlayanlar bana da tahminde bulunabilir mi?
Çok tatlı kız gibi hissettimMerhaba kızlar, anlayanlar bana da tahminde bulunabilir mi?