G GulNevaamm Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 12 4 1 Eylül 2024 Konu Sahibi GulNevaamm #1 Merhaba, İlişkiden ne kadar sonra ultrason da gebelik gözükür? Şüpheli ilişkiden yaklaşık 7 hafta sonra ultrasonda rahmime bakıldı. Miyom var dediler Olsa bebek görünür müydü?
Merhaba, İlişkiden ne kadar sonra ultrason da gebelik gözükür? Şüpheli ilişkiden yaklaşık 7 hafta sonra ultrasonda rahmime bakıldı. Miyom var dediler Olsa bebek görünür müydü?
C Cherry92 Aktif Üye Pro Üye 18 Aralık 2023 4.045 8.748 1 Eylül 2024 Konu Sahibi GulNevaamm #2 GulNevaamm .!.: Merhaba, İlişkiden ne kadar sonra ultrason da gebelik gözükür? Şüpheli ilişkiden yaklaşık 7 hafta sonra ultrasonda rahmime bakıldı. Miyom var dediler Olsa bebek görünür müydü? Genişletmek için tıkla... 2-3 hafta sonra başlar. Yani görünürdü.
GulNevaamm .!.: Merhaba, İlişkiden ne kadar sonra ultrason da gebelik gözükür? Şüpheli ilişkiden yaklaşık 7 hafta sonra ultrasonda rahmime bakıldı. Miyom var dediler Olsa bebek görünür müydü? Genişletmek için tıkla... 2-3 hafta sonra başlar. Yani görünürdü.
G GulNevaamm Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 12 4 1 Eylül 2024 Konu Sahibi GulNevaamm #3 Cherry92 .!.: 2-3 hafta sonra başlar. Yani görünürdü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim doktora gebelik şüphemin olduğunu söylemedim yumurtalıklarıma vs hepsine baktı ama emin olamadım
Cherry92 .!.: 2-3 hafta sonra başlar. Yani görünürdü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim doktora gebelik şüphemin olduğunu söylemedim yumurtalıklarıma vs hepsine baktı ama emin olamadım