Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ultrason görüntüsüne bakar mısınız?
- Konu Sahibi Queenqo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ultrason görüntüsü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım bana da sadece 0,69 cm deri içindekinden bahsetmedi ben de ayın ikisinde gideceğim. Evde bakınca o beyazlığı fark ettim. Rica etsem sen de ultrason görüntünü yükler misinBence yolk dur canım doktor ne dedi hamilelik kesesi kaç mm
Ben pazartesi tam beş haftalıkken ultrasonda 7mm kese icindede minnacık yolk göründü bebek için erken dedi doktor dört Mayıs'ta gitcem tekrar altı buçuk haftalıkken
- 14 Nisan 2018
- 403
- 684
- 23
Canım bana da sadece 0,69 cm deri içindekinden bahsetmedi ben de ayın ikisinde gideceğim. Evde bakınca o beyazlığı fark ettim. Rica etsem sen de ultrason görüntünü yükler misin
Bize ultrason görüntüsü vermediler canım daha doğrusu sonradan öğrendim önceden para ödemek gerekiyormuş bizde odememistik o yüzden ben yurtdışındayim
Hadi ya çok kötü ben devlet hastanesine gidiyorum özel bile değil bayağı iyilerBize ultrason görüntüsü vermediler canım daha doğrusu sonradan öğrendim önceden para ödemek gerekiyormuş bizde odememistik o yüzden ben yurtdışındayim
- 14 Nisan 2018
- 403
- 684
- 23
Canım şimdi farkettim ikimizinde muhtemel tarih 25 aralık beraberizHadi ya çok kötü ben devlet hastanesine gidiyorum özel bile değil bayağı iyiler
Evet ben de fark ettimCanım şimdi farkettim ikimizinde muhtemel tarih 25 aralık beraberiz
- 23 Ağustos 2012
- 1.036
- 998
- 323
- 23 Ağustos 2012
- 1.036
- 998
- 323
Çok teşekkür ederim canım cinsiyeti erkek miTesadüfe bak tam 5+4 benim ilk ultrason da
Ultrason kağıdında yazıyor canımBenimde 5+3 kese göründü kaç cm olduğunu nerden anlıyoruz kızlar
- 23 Ağustos 2012
- 1.036
- 998
- 323
Hayır canım, kız :)Çok teşekkür ederim canım cinsiyeti erkek mi
Allah bağışlasın canım kesesi yuvarlak olan erkek diye biliyordum daHayır canım, kız :)
Ne zaman görünüz tam bilmiyorum ama o kese göbek bağından önce bebeğin beslenmesini sağlıyorYolk kesesi nedir ve ne zaman görülür arkadaşlar
Teşekkürler canımNe zaman görünüz tam bilmiyorum ama o kese göbek bağından önce bebeğin beslenmesini sağlıyor