- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 13
- 22
- Konu Sahibi anneadayi3110
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bilgi vermedi mi
Şu iki noktanın olduğu yer dedi başka hiçbir şey demedi kan ver 10 gün sonra gel dedi o yüzden doktor değiştireceğim zatenDoktor bilgi vermedi mi![]()
1.5 yıldır olmuyor ve fazla endişeleniyorum bir terslik olacak diyeYeni annelik heyecanı galiba doktorlar bile bu evrede çok birşey göremiyorlar![]()
Şu an sadece kese var. Tutunmuş demek ki. 10 gün sonra kalp sesi için çağırırŞu iki noktanın olduğu yer dedi başka hiçbir şey demedi kan ver 10 gün sonra gel dedi o yüzden doktor değiştireceğim zaten
Merhaba
Balım doktorlar yalan söylemez tam tersi kötü bir şey varsa daha acımasız oluyorlar cuma ben bir daha gideceğim kanlarımı vermek için ultrasonla tekrar bakar büyük ihtimalle sana da haber veririm ona göre ben de sürekli ultrason örneklerne bakıyorum benimki çok farklı internettekilere göreMerhaba
Ben de bugün 5+2 oldum
Seninle aynı ilerliyoruz, geçen gün ben de karından ultrasona baktırdım ve doktorla birlikte ekranı izliyoruz. Doktor dedi ki; Zaten çok erken henüz bir şey göremeyebiliriz, daha sonra karnıma sağa sola gitmeye ve iyice bastırmaya başladı işte. Benim asla gördüklerime benzemeyen bir şeyi bak kesen burada 5 mm dedi ve gönderdi beni. Çok şaşırdım, inansam mı inanmasam mı bilemedim. Bir de biraz üzgündüm diye içimi rahatlatmaya çalışıyor heralde diye düşündüm ama doktor sonuçta yaln söylemez heralde.
Nolur haberleşelim, ben de Cuma günü Avcılar Hospital’de Nil Bilgen’e görüneceğim. O zaman artık 5+4 oluyoruz. Keseyi görür diye tahmin ediyorum,Balım doktorlar yalan söylemez tam tersi kötü bir şey varsa daha acımasız oluyorlar cuma ben bir daha gideceğim kanlarımı vermek için ultrasonla tekrar bakar büyük ihtimalle sana da haber veririm ona göre ben de sürekli ultrason örneklerne bakıyorum benimki çok farklı internettekilere göre
Ben ankaradayım şehir hastanesine gidicem ben de kese görünmüştü umarım hem kese hem bebeği görürüzNolur haberleşelim, ben de Cuma günü Avcılar Hospital’de Nil Bilgen’e görüneceğim. O zaman artık 5+4 oluyoruz. Keseyi görür diye tahmin ediyorum,
Canım naptın gittin miNolur haberleşelim, ben de Cuma günü Avcılar Hospital’de Nil Bilgen’e görüneceğim. O zaman artık 5+4 oluyoruz. Keseyi görür diye tahmin ediyorum,
merhaba pamuğum henüz gitmedim, 18:20 randevu saatimCanım naptın gittin mi
Ooo daha varmış. Ben gittim 7 tüp kan ve idrar verdim. Alttan ultrasonla bakıldı benim rahmim ters olduğu için. Gittiğim hastane ultrason fotoğrafı vermiyor ama ben ekrandan gördüm kese ve yolk sac çok belirgin gayet netti bebişi kalp atışını gösteremedi küçük ama sağlıklı ilerliyor dedimerhaba pamuğum henüz gitmedim, 18:20 randevu saatim
YAA MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM MELEĞİNEOoo daha varmış. Ben gittim 7 tüp kan ve idrar verdim. Alttan ultrasonla bakıldı benim rahmim ters olduğu için. Gittiğim hastane ultrason fotoğrafı vermiyor ama ben ekrandan gördüm kese ve yolk sac çok belirgin gayet netti bebişi kalp atışını gösteremedi küçük ama sağlıklı ilerliyor dedi
Aminn inşallah bir an önce en iyi haberleri alırız. Devlet hastanesi balım tsh anti hıv testleri tam kan kan grubum hepsine tekrar bakıldıYAA MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM MELEĞİNEzaman geçmek bilmiyor sanki, bir an önce hayırlısıyla sağlıcakla görmek istiyorum bebeğimi, devlet hastanesine mi gittin. 7 tüp kan neden anlamadım,
Canım naptınYAA MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM MELEĞİNEzaman geçmek bilmiyor sanki, bir an önce hayırlısıyla sağlıcakla görmek istiyorum bebeğimi, devlet hastanesine mi gittin. 7 tüp kan neden anlamadım,
Merhaba canım, dün akşam gittik bebeği gördük çok şükür, kalp atışı için erken dedi doktorum. Haftaya tekrar gel bakalım dedi, bir de kahverengi akıntılarım oluyor diye duphastona başlattıCanım naptın
Canımmm çok sevindim senin adına. Yerleşme kanamasıdır normal sen yat dinlen sürekli hiç kendini yorma. Ben 10 gün sonraya giderim. Yine haberleşelimMerhaba canım, dün akşam gittik bebeği gördük çok şükür, kalp atışı için erken dedi doktorum. Haftaya tekrar gel bakalım dedi, bir de kahverengi akıntılarım oluyor diye duphastona başlattı
Allahıma hamd olsun,