Aynı hastane farklı doktoraynı hastaneye mi gittiniz?
makine farkından olabilir. ama aynı makine kullanılıyorsa bebek gelişim göstermemiş demektirAynı hastane farklı doktor
Sadece yolk kesesi vardı bebek yoktu dahamakine farkından olabilir. ama aynı makine kullanılıyorsa bebek gelişim göstermemiş demektir
zaten bu haftada bebek görünmez. çok minik daha. benim bebeğim ilk 6+6da görünmüstü. ona takılmayınSadece yolk kesesi vardı bebek yoktu daha
İns kalp atışını duyarim siz kaç haftalıkken duydunuz bebeğim kalp atışınızaten bu haftada bebek görünmez. çok minik daha. benim bebeğim ilk 6+6da görünmüstü. ona takılmayın
kalp atısını 7+6da duyduk.İns kalp atışını duyarim siz kaç haftalıkken duydunuz bebeğim kalp atışını
İnşallah çok saolun inşallah bebislerimizi sağ sağlım kucaklarimiza alırızkalp atısını 7+6da duyduk.
inşallah her sey yolunda ilerler, stres yapmayın. sağlığınıza ve bebeğinize odaklanın siz
ben aldım.. darısı basınıza insallahİnşallah çok saolun inşallah bebislerimizi sağ sağlım kucaklarimiza alırız
Allah analı babalı büyütsün inşallahben aldım.. darısı basınıza insallah
Aynı doktormuydu ?Ben de anlamadım ya benzer bir şey bende de var.
Sata göre 4+6ken dr ultrasonda 5+2 dedi
Bugün 5+6 iken ultrasonda 5+5 dedi :///
Hafta kısmına takılmayın. Gs kısmı kese boyutu demek oda olması gerektiği kadar büyümüş zaten 6 mm den 12 mmye çıkmış. Benim doktorum gs 25 mm olana kadar bebek gözükmeyebilir demiştiKızlar ultrason kağıdına bakarmisiniz 1 hafta arayla gittim ama haftası aynı değişmemiş neden olabilir sizce ?
EvetAynı doktormuydu ?
İns öyledir bilgin için teşekkür ederimHafta kısmına takılmayın. Gs kısmı kese boyutu demek oda olması gerektiği kadar büyümüş zaten 6 mm den 12 mmye çıkmış. Benim doktorum gs 25 mm olana kadar bebek gözükmeyebilir demişti
Dr sordunmu peki neden öyle die
Meraba sonucunuz ne oldu insallah olumludur bende aynı durumdayimdaKızlar ultrason kağıdına bakarmisiniz 1 hafta arayla gittim ama haftası aynı değişmemiş neden olabilir sizce ?
Kalp atışını duyamadık bebek gelismemeisMeraba sonucunuz ne oldu insallah olumludur bende aynı durumdayimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?