Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun ama foto eklememişsiniz :)
Oylemii burdan ulasabilrmiyim yada ucretli falan mi bakim yapiyo
Anladim peki tesekkurlergelengiden hamile zaten doğuracak üç beş bişeyler ateşlemek size kalmış bildirim gider zaten onlara görünce yaparlar tahmini
Allah seni napmasın. Ben değil de daha çok gelengiden nokta atışı yapar
Aynen öyle. Ben onları çözümleyebiliyorum.Tamam ya senin uzmanlık alanı 11,5 -12 hafta civarıydı dimi unutmuşum pardon
gelengiden hamile zaten doğuracak üç beş bişeyler ateşlemek size kalmış bildirim gider zaten onlara görünce yaparlar tahmini
gelengiden hamile zaten doğuracak üç beş bişeyler ateşlemek size kalmış bildirim gider zaten onlara görünce yaparlar tahmini
Doktor bisey demedi daha ben merakimdan soruyorumYavrum bebek bile cinsiyetini bilmiyordurrrr 10 haftayı ben hiç bilemem
Erkek olsa bile 2 haftadan önce belli olmaz hayatım doktor ne dedi??
İki dakika da beni prof ilan etmişsin 10 haftayı bilen varsa ben ateşleyeyim bir şeyler çokkk erken
İki dakika da beni prof ilan etmişsin 10 haftayı bilen varsa ben ateşleyeyim bir şeyler çokkk erken
Tabi demez doktor çünkü erkek olacaksa ki erkek cinsiyeti hemen belli olur çocuğun cinsel organı bile yeni oluşuyor iki hafta sonra git erkekse direkt erkek der yine emin değilse %90 kızdır beybiDoktor bisey demedi daha ben merakimdan soruyorum
Bende bildirimi görünce kaosa çağırdı diyordum keyfim yok yerine gelirdiBu konuda erken kalkan yol alamıyordu
Doktor bisey demedi daha ben merakimdan soruyorum
Seninkisi de erken şekerim ama görür görmez erkek geçti içimden sağlıkla gelsin 12. Haftada paylaşın gelirim
Teşekkür ederimmm, anlaştıkSeninkisi de erken şekerim ama görür görmez erkek geçti içimden sağlıkla gelsin 12. Haftada paylaşın gelirim