- 4 Temmuz 2023
- 6
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi elifcikhanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resimden anlaşılmıyor hiç ama benim kesenin şekli fasülye gibiydi erkek bebeğe hamileyim arkadaşımınki daha dikdörtgenimsiydi farklıydı benden oda kıza hamile alakası varmıdır bilmem :)Kizlar selamm
Bugun 11+ 5 haftaligim dr kontrolundeydim. Belki erkenn ama heyecanıma verin cinsiyet tahmini yapabilecek olanlar var mı aranızda
Sanıırm benimkide fasulye gibi öyleyse erkek diye tahmin ediyorum zaten içime hep erkek geliyorResimden anlaşılmıyor hiç ama benim kesenin şekli fasülye gibiydi erkek bebeğe hamileyim arkadaşımınki daha dikdörtgenimsiydi farklıydı benden oda kıza hamile alakası varmıdır bilmem :)
Hayırlısı olsun canım en önemlisi sağlıklı olması öyle dua et hep yoksa cinsiyetin bi önemi kalmıyor rabbim hayırla doğurmayı nasip etsin hepimizeSanıırm benimkide fasulye gibi öyleyse erkek diye tahmin ediyorum zaten içime hep erkek geliyor
Tabiki sağlıkla gelsin kız erkek önemli değilHayırlısı olsun canım en önemlisi sağlıklı olması öyle dua et hep yoksa cinsiyetin bi önemi kalmıyor rabbim hayırla doğurmayı nasip etsin hepimize
Kız benceKizlar selamm
Bugun 11+ 5 haftaligim dr kontrolundeydim. Belki erkenn ama heyecanıma verin cinsiyet tahmini yapabilecek olanlar var mı aranızda
Erkeğe benzettim ben ama net değilBakar mısınız
Erkek.Eki Görüntüle 3290432 yorumlarınızı bekliyorum
Bu saklamış ki görünmüyorTahmin edermisiniz
Kız gibi dudakları varRica etsem cinsiyet tahmininde bulunur musunuz?