ebraarrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 55 7 1 20 13 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #1 Kadın dogumcum bana böyle bir kağıt verdi gebelik yok gibi gözüküyor ama yinede bı tahlil ver dedi bakarmisiniz bir
Kadın dogumcum bana böyle bir kağıt verdi gebelik yok gibi gözüküyor ama yinede bı tahlil ver dedi bakarmisiniz bir
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 4.637 5.069 73 29 13 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #2 Baktık bacım soru nedir?
ebraarrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 55 7 1 20 13 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #3 payedar .!.: Baktık bacım soru nedir? Genişletmek için tıkla... Doktor gebelikten şüphelendi varsa bile şuan çok yenidir keseyi göremem deyip bu kağıdı verdi sizde bişey gorunuyormu
payedar .!.: Baktık bacım soru nedir? Genişletmek için tıkla... Doktor gebelikten şüphelendi varsa bile şuan çok yenidir keseyi göremem deyip bu kağıdı verdi sizde bişey gorunuyormu
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 4.637 5.069 73 29 13 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #4 ebraarrr .!.: Doktor gebelikten şüphelendi varsa bile şuan çok yenidir keseyi göremem deyip bu kağıdı verdi sizde bişey gorunuyormu Genişletmek için tıkla... Kız doktorun görmediği keseyi biz nasıl görelim kan verdin mi beta kaç çıktı?
ebraarrr .!.: Doktor gebelikten şüphelendi varsa bile şuan çok yenidir keseyi göremem deyip bu kağıdı verdi sizde bişey gorunuyormu Genişletmek için tıkla... Kız doktorun görmediği keseyi biz nasıl görelim kan verdin mi beta kaç çıktı?
ebraarrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 55 7 1 20 13 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #5 payedar .!.: Kız doktorun görmediği keseyi biz nasıl görelim kan verdin mi beta kaç çıktı? Genişletmek için tıkla... Yok kız keseyi gör demiyorum daha ilk defa gördüm bu kağıdı biseyde anlamadım bı bakın anlayan varsa diye attim
payedar .!.: Kız doktorun görmediği keseyi biz nasıl görelim kan verdin mi beta kaç çıktı? Genişletmek için tıkla... Yok kız keseyi gör demiyorum daha ilk defa gördüm bu kağıdı biseyde anlamadım bı bakın anlayan varsa diye attim