ULTRASON DEĞERLENDİRME

GKER

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2024
23
8
27
Arkadaşlar 11 Ekim yumurtlama değerlendirdim fakat bebeğin kalp atışlarını duyamıyoruz doktorum alınması gerektiğini söylüyor ultrason aşağıda keseye göre 8 hafta bebek 6 hafta böyle bir durum yaşayan var mı ?

Eklentiler

• 09ae94e9-a782-43dc-aa0a-f67a17c0b550.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 48
Ben Ocak ayında hamilelik yaşamıştım canım. 6 haftalıkken bebeğin kalp atışlarını duymuştuk ama yavaştı. Doktorumuz bekleyelim dedi, böyle olup yaşayan da çok kalbi duran da çok demişti. 3 hafta bekledik, 9 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı, duyduğumuz son kalp atışıymış. Kürtaj olmuştum. Yani seni üzmek için anlatmadım ama içine sinmeyen bir durum varsa başka bir doktora muayene ol. Bana başka bir doktor daha ultrasonla bakmıştı ve artık bebeğin formunun bozulduğunu falan söylemişti.
İlk hamileliğin mi bu?

Aynısı yaşadım biraz yavaş kalbi böyle olanlar genelde düşüyor tabi bilemeyiz dedi
Kalbi ilk ve son kez duymuşuz bizde sonra kalbi durdu

Başka bir doktora gitsen bana da 4hafta 4gün dedı doktor ama adet hesaplama göre 5bucuk olması lazımdı baska doktora gıttım 1hafta arayla digerı yanlıs bılmıs 6hafta4gunluk cıktı yanı dogrusu cıktı bazı Utrosyon cihazları kalıtesı dusuk oluyor

Evet her ultrason cihazı aynı kalitede olmuyor. Ben hem devlete hem özele gitmiştim. Devletteki de aşağı yukarı özeldeki gibi konuştu. O yüzden ben tereddüt etmemiştim.

Yo üzülmek değil tabiki veren Allah alan Allah elden bir şey gelmiyor Evet ilk hamileliğim Salı kürtaj yapalım dedi ama son bir kez daha kontrol edelim diyor bir de dediki sanki ikiz olmaya çalışmış gibi

Yo üzülmek değil tabiki veren Allah alan Allah elden bir şey gelmiyor Evet ilk hamileliğim Salı kürtaj yapalım dedi ama son bir kez daha kontrol edelim diyor bir de dediki sanki ikiz olmaya çalışmış gibi
Hadi yaa, hayırlısı olsun canım ne diyelim Ben de şuan hamileyim benimki de ikizmiş biri gelişmemiş. Diğeri de şimdilik sağlıklı ama doktor en kötüsünü düşünelim dedi. Yani sağlıklıysa dünyada rızkı varsa yaşar diye düşünüyorum.

Pazartesi Amerikan hastanesine randevu aldım alanında uzman bir doktora son şans onada soracağım bir umut bende bir dala tutunmaya çalışıyorum işte
kesinlikle öyle Rabbim ikisinide size bağışlasın inşallah

Amin canım, sağol

Benimde böyle oldu malesef hatta kalp atışını bile duyamadım hiç 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık kaldı 1 hafta bekledik ama bi değişme olmadı kalbi hiç oluşmadı kürtaj olmak zorunda kaldım umarım seninki böyle olmaz canım farklı bir doktora daha git istersen

Aynı bu durum benimkide işte pazartesi başka doktorda son kontrolüm var yoksa alınacak acaba neden oluyor sebebi ne net bir şeyde söylemiyorlar

Aynı bu durum benimkide işte pazartesi başka doktorda son kontrolüm var yoksa alınacak acaba neden oluyor sebebi ne net bir şeyde söylemiyorlar
Bilmiyorum canım benim sağlıklı bi oğlum var çok şükür 2023 yılında 6 ayda 2 defa aynı durumu yaşadım kanamada oldu bende doktor dediki engelli bebeklerde böyle oluyormuş vücut bebeğin engelli olduğunu anlayıp atmak istiyor büyütmüyor dedi 1 defa kürtaj 1 defa düşük yaptım çok zordu sonra bir sürü test yaptırdık eşimle bişey çıkmadı 1 yıl ara verdik şuan 13 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda Allah hakkında hayırlsını versin inşAllahh

Çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benimde ilk gebeliğim hayırlısı böyleymiş ne yapalım

Çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benimde ilk gebeliğim hayırlısı böyleymiş ne yapalım
İnşAllah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli olur canım Allah herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…