- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.931
Vişneli turtam cok saol merak ediyorum ne zaman göreceğim i allah razı olsun senden ..ultrasonda alttan bakmadi hic tek gecen gun su gibi bisi geldi acilmaya bakti catimuaynesinde alttan yoksa bakmio.
Vişneli turtam cok saol merak ediyorum ne zaman göreceğim i allah razı olsun senden ..
Dedi cnm bir hafta sonra gel dedi cmdoktor derdi su zamanda gel die demedimi?
sen istersen 1 hafta sonra git bakalim ?
allah hepimizden razi olsun cnm bnm
Dedi cnm bir hafta sonra gel dedi cm
İnşallah cnmtamam 1 hafta sonra keseyi gorurusunuz
Büyük ihtimalle görürsün bende bu hafta gidecemarkadaşlar merhaba ben de hamile olduğımu yeni ögrendim hala test yanlıştır diyorum bazen :)) çünkü hiç beklemiyordum adet tarihimde yani 27 mayısta yaptım 322,55çıktı doktor salı günü gel dedi keseyi görürmüyüm sizce yarın tekrar kan verecem degerim nasıl merak ediyorum rabbim hepimize saglıklı hyırlı evlatlar nasip etsin
bakalım canım inşallah görürüm bugün tekrar kan verdim kaç çıkacak merak ediyorum hayırlısı artık her şeyinBüyük ihtimalle görürsün bende bu hafta gidecem
10 gün gecikmeden sonra gittim. gebelik olduğunu bilerek bekledim. idrarda gebelik testi yaptım. bir de dr.un boş randevu günü yoktu. biraz da bu yüzden beklemek zorunda kaldım.Nasıl yani kac gün gecmişti