Darısı bana inşallahregl 1 hafta gecince yani 4.5 haftalikken.
7 haftalikken hem bebis gorduk hem kalbini duyduk :)
insallah bebegim :)Darısı bana inşallah
Nm bnm adetim e daha var ilk yaptırdım 62 cıktı iki gün sonra 252 oldu umarım görürüm bebeğim benimle dir inşallahinsallah bebegim :)
C
Nm bnm adetim e daha var ilk yaptırdım 62 cıktı iki gün sonra 252 oldu umarım görürüm bebeğim benimle dir inşallah
Demi cnm adetim gecikmeden böyleyse afet günüm de daha cok artmış olur birax korkuyorumgorursun birtanem saglikli demekki ki 2 kat artiyo :)
Demi cnm adetim gecikmeden böyleyse afet günüm de daha cok artmış olur birax korkuyorum
Hicbir belirti yok biraz belim ve kasıgım arıyor cnm akıntım yokkorkma canim ve stres yapma dogal surecine birak siki siki tutunsun annesine
Cnm regl in 1 hafta gecikince mi keseyi gördünregl 1 hafta gecince yani 4.5 haftalikken.
7 haftalikken hem bebis gorduk hem kalbini duyduk :)
5+3 haftada gördümSlm kızlar ultrason da keseyi kaçıncı hafta da gördünüz
Peki kan degerin kaçtı cnm5+3 haftada gördüm
Cnm regl in 1 hafta gecikince mi keseyi gördün
ben hiç kan tahlili yaptırmadım. direk dr.a gittim.Peki kan degerin kaçtı cnm
Ultrasonla demi cnm alttan degil inşallah bende görürümevet canim 1 hafta gecti regl gununde kan degerim 244.02 idi doktor 1 hafta sonra gel dedi gittik keseyi gorduk
U
Ultrasonla demi cnm alttan degil inşallah bende görürüm
Nasıl yani kac gün gecmiştiben hiç kan tahlili yaptırmadım. direk dr.a gittim.
Adet gününde mi o deger cıktı cnm bn bu ayın 4 de adet gördüm bebegim kaç haftalık oluyor cnmultrasonda alttan bakmadi hic tek gecen gun su gibi bisi geldi acilmaya bakti catimuaynesinde alttan yoksa bakmio.
Adet gününde mi o deger cıktı cnm bn bu ayın 4 de adet gördüm bebegim kaç haftalık oluyor cnm