Ultra erken gebelik testi

Ultra erken testler de yeni mi çıkmış:) yakinda iliski aninda dogru sonuc veriyor derlerse sasirmayacam :) iliskiden 5 gun sonra sonuc verme iddaasi bana pek saglikli gelmedi. Hamile olma riskin varsa adet zamanin gelene kadar sigara iciyorsan onu birak yeterli :) birbde iliskiden bi iki hafta gecmesini bekle. Bu kadar erken strese sokma kendini.

Benim bildigim en erken regel den 4 gün önce bir sonuc almaya baslanilir. Ben Testi Clearblue (hafta özeti) ile olani aldim. 4 Gün önce sabah idrari ile testi yaptim ve pozitif cikti. Pazartesi Doktora gittim, tekrar idrar testi yapildi, Kan sonuclari daha beklemede ama Hamile olduguma dair Kadin doktorundan da onayi aldim. Simdi Sonografi gününü bekliyorum, 4. Haftada daha birsey görülmedigi icin 8 Gün sonra Ultrasonu bekliyorum. Bakalim yavrucak yerlesebildi mi o zaman belli olacak.

Nisan 3 adet olmam gerekirdi ama 11 nisanda 1 gunluk bir adet kanamam oldu 17 nisanda hastaneye gittim kanda beta cikmadi ama ultrason da kesecik gorukuyor dendi bu konu da yardimci olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…