- 6 Şubat 2018
- 195
- 64
- Konu Sahibi Ladyblack3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım bende umudumu yitirdim kanı görünce pıhtılı geldiği için adete döndü dedim ama adet olacaksam 11 nasıl çıktı bir daha görüneyim o zamanCanım doktora görün 11 pozitif bir değer düşük yapıyor olabilirsin hersey olabilir o yüzden acilen git en azından progestan falan verir
Görün canım en azından ne olduğunu öğren ki daha tedbirli olursun birdahaki sefere inşallah bebeğin sana tutunmuşturTeşekkür ederim canım bende umudumu yitirdim kanı görünce pıhtılı geldiği için adete döndü dedim ama adet olacaksam 11 nasıl çıktı bir daha görüneyim o zaman
Teşekkür ederim keşke Cuma’ya kadar yükselse ama adet gibi olduğum için KorkuyorumKimyasal gebelikte olabiliyor. İsterseniz bir doktora görünün onun için ilaç falan verir
Allah razı olsun canım Çok sevinmiştik ama nasip galibaGörün canım en azından ne olduğunu öğren ki daha tedbirli olursun birdahaki sefere inşallah bebeğin sana tutunmuştur
Teşekkür ederim inşallah, kanama olduğu için çok iyi düşünemiyorum testimin markası pyro clinice ultra erken gebelik testiumarım değeriniz yükselir iyi düşünün iyi olsun bende de suan aYnı durumdayım. Ama kan tahliline gidemeden kahverengi lekeler gelmeye başladı. Acaba sizin testin markası nedir
Umarım en hayırlı şekilde sonuçlanır. Teşekkür ederim. Bende aylardır testlerde ilk kez bu sabah pozitifi gördüm kanda baktıracaktım ki kahverengi lekeler gelmeye başladı . Hayırlısı artık hakkımızdaTeşekkür ederim inşallah, kanama olduğu için çok iyi düşünemiyorum testimin markası pyro clinice ultra erken gebelik testi
İnşallah siz de hamilesinizdir
Bende aynı durumdayım benimde üç gün günüm geçti kanda baktırdım 16 çıktı doktor progestan başladı cuma tekrar bakılacak değer çok düşük olunca bende umutsuzluğa düştümEki Görüntüle 2794152 Selam bayanlar, bana yardımcı olur musunuz? Adete 1 gün kala şüphelerim olduğu için ultra erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi resimdeki gördüğünüz şekilde silik çıktı adet günümde ağrım vs yok diye sabah kan verdim 11 çıktı ve akşama doğru hafif ağrım oldu ilk peçeteye turuncu lekelenme geldi sonra ise pembeye dönüştü cuma tekrar kan ver dediler yükselirse gebelik var ama bugün adetin 2. Günü ve kanamam var yoğun koyu renkli adet gibi sizce benim yaşadığım ne kızlar? Adet olacaksam neden pozitif idrarda ve kanda da değerim çıktı?
Düşük olabilir. kimyasal gebelik olabilir. Ama hamileymişsin. Hemen bir doktora gitmelisin benceEki Görüntüle 2794152 Selam bayanlar, bana yardımcı olur musunuz? Adete 1 gün kala şüphelerim olduğu için ultra erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi resimdeki gördüğünüz şekilde silik çıktı adet günümde ağrım vs yok diye sabah kan verdim 11 çıktı ve akşama doğru hafif ağrım oldu ilk peçeteye turuncu lekelenme geldi sonra ise pembeye dönüştü cuma tekrar kan ver dediler yükselirse gebelik var ama bugün adetin 2. Günü ve kanamam var yoğun koyu renkli adet gibi sizce benim yaşadığım ne kızlar? Adet olacaksam neden pozitif idrarda ve kanda da değerim çıktı?
Sonucum çıktı canım bu sefer değerim yükselmiş 29,35 olmuş pazartesi tekrar bakacaklar ama kanama var diye ilaç başladı, senin sonucun ne oldu?Umarım en hayırlı şekilde sonuçlanır. Teşekkür ederim. Bende aylardır testlerde ilk kez bu sabah pozitifi gördüm kanda baktıracaktım ki kahverengi lekeler gelmeye başladı . Hayırlısı artık hakkımızda
Umutsuzluğa düşme bence bak benim salı 11,50 idi perşembe günü 29,35 olmuş ve ben adet gibi pıhtılı kanama yaşıyorum ilaç verdi dr Pazartesi tekrar çağırdı. Senin sonucunda iyi gelir umarımBende aynı durumdayım benimde üç gün günüm geçti kanda baktırdım 16 çıktı doktor progestan başladı cuma tekrar bakılacak değer çok düşük olunca bende umutsuzluğa düştüm
Teşekkür ederim dr dün gittim değerim yükselmiş 2 katı ama düşük riskim varmış ilaç verdi Pazartesi tekrar çağırdı inşallah tutunur bebeğimDüşük olabilir. kimyasal gebelik olabilir. Ama hamileymişsin. Hemen bir doktora gitmelisin bence
Çok sevindim. insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Aman yormayin kendinizi full yatın iyice tutunsun bebişTeşekkür ederim dr dün gittim değerim yükselmiş 2 katı ama düşük riskim varmış ilaç verdi Pazartesi tekrar çağırdı inşallah tutunur bebeğim
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, inşallah tutunurÇok sevindim. insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Aman yormayin kendinizi full yatın iyice tutunsun bebiş
Teşekkür ederim, amin inşallah kan testi vermedin mi canım. Ben ultra erken gebelik testini adetime 1 gün kala yaptım ve o resimdeki şekilde silik çıktı tam adet günümde de kan testi yaptırdım sonucu 11,50 çıktı iki gün sonra ikinci testi yaptırdım sonuç 29,35 çıktı pazartesi tekrar gideceğim dr kanama dışında sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor dedi ama kanama için progestan başlattıSağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bayanlar :) benim de bir sorum olacak 2 gün önce ultra erken gebelik testinde ilk kez pozitifi gördüm bir kaç saat sonra kahverengi ufak bir kanamam oldu adetime 2 gün vardı. Dün ve bugün baska gebelij testleri yaptım sabah. İkisi de negatif Bugün normalde adet günüm hala gelen giden yok. İlk test mi yanlıştı acaba yoksa adet günü silikte olsa çıkmaz mıydı siz ne zaman idrarda pozitifi gördünüz ?