How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ülserli kolit ???

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
61
98
Merhaba arkadaslar
2 gun oncesine kadar birseyim yoktu ama dunden bu yana acil sıkışmalar ile tuvalete gidiyorum ishal ama oyle su gibi degil ve gaitada mukus gibi kan gordum su 2 gundur :( daha onceleri hic boyle birsey yasamadım cok korktum hemde cok kafama durmadan takiliuor ve agliyorum durmadan :( dışkıda oyle cok cok kan yok ama nasıl anlatılır böyle parça seklinde kan vardi sumuksu damla damla kan akmadı yani hem beyazimsi pembemsi bir kan yani kan oldugu belli.Internette arastirdigimda Ülserli Kolit falan çıktı iltihap gibi birsey galiba ama ne oldugunu bilmiyorum:( 19 yasindayim ailemden çok uzakta okul okuyorum onlara soyleyemem ve doktora da gitmek istemiyorum kanserden korkuyorum:(( daha once boyle birsey yasayan oldu mu yasayan ya da bilem biri varsa aydınlata bilir mi lutfen cok korkuyorum ilk defa boyle oldu :( ?

Merhaba arkadaslar
2 gun oncesine kadar birseyim yoktu ama dunden bu yana acil sıkışmalar ile tuvalete gidiyorum ishal ama oyle su gibi degil ve gaitada mukus gibi kan gordum su 2 gundur :KK43: daha onceleri hic boyle birsey yasamadım cok korktum hemde cok kafama durmadan takiliuor ve agliyorum durmadan :KK43: dışkıda oyle cok cok kan yok ama nasıl anlatılır böyle parça seklinde kan vardi sumuksu damla damla kan akmadı yani hem beyazimsi pembemsi bir kan yani kan oldugu belli.Internette arastirdigimda Ülserli Kolit falan çıktı iltihap gibi birsey galiba ama ne oldugunu bilmiyorum:KK43: 19 yasindayim ailemden çok uzakta okul okuyorum onlara soyleyemem ve doktora da gitmek istemiyorum kanserden korkuyorum:KK43:( daha once boyle birsey yasayan oldu mu yasayan ya da bilem biri varsa aydınlata bilir mi lutfen cok korkuyorum ilk defa boyle oldu :KK43: ?

Merhaba arkadaslar
2 gun oncesine kadar birseyim yoktu ama dunden bu yana acil sıkışmalar ile tuvalete gidiyorum ishal ama oyle su gibi degil ve gaitada mukus gibi kan gordum su 2 gundur :KK43: daha onceleri hic boyle birsey yasamadım cok korktum hemde cok kafama durmadan takiliuor ve agliyorum durmadan :KK43: dışkıda oyle cok cok kan yok ama nasıl anlatılır böyle parça seklinde kan vardi sumuksu damla damla kan akmadı yani hem beyazimsi pembemsi bir kan yani kan oldugu belli.Internette arastirdigimda Ülserli Kolit falan çıktı iltihap gibi birsey galiba ama ne oldugunu bilmiyorum:KK43: 19 yasindayim ailemden çok uzakta okul okuyorum onlara soyleyemem ve doktora da gitmek istemiyorum kanserden korkuyorum:KK43:( daha once boyle birsey yasayan oldu mu yasayan ya da bilem biri varsa aydınlata bilir mi lutfen cok korkuyorum ilk defa boyle oldu :KK43: ?
Merhaba arkadaslar
Evet canım..ben ülseratıfkolit hastayım.5 senedr..anlattığın bulgular ülseratifkolıtı gösterıyor.ama yınefe bı doktora görün o teşhisi koysun..gecerse hafıfe alma ne yap et doktora gıt.zaten bu hadtalık öyle bıseykı gecmıyor.uyuyor unutturuyor yıne cıkıyor..

Back