Ülseratif kolit ve gebelik

Egelada

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
1
0
36
Merhaba arkadaslar 10 yildir ulseratif kolit hastasiyim. gecen sene bi gebelik gecirdim. 3. aydan sonra gelisim geriligi cikti bebekte. beslendigi damarda centik var dediler. 6. ayda beslenemedigi icin kalp atislari durdu. normal dogumla gebeligi sonlandirdik. benim gibi ülseratif kolit olupta bebegini kaybedenler varmi ve daha sonrasinda tekrar ayni seyleri yasadinizmi?

Merhaba arkadaslar 10 yildir ulseratif kolit hastasiyim. gecen sene bi gebelik gecirdim. 3. aydan sonra gelisim geriligi cikti bebekte. beslendigi damarda centik var dediler. 6. ayda beslenemedigi icin kalp atislari durdu. normal dogumla gebeligi sonlandirdik. benim gibi ülseratif kolit olupta bebegini kaybedenler varmi ve daha sonrasinda tekrar ayni seyleri yasadinizmi?
Egelada bende ayni durumu yasadim tesaduf mu hastaligimdan mi kaynaklandi doktorlar cozemedi. Bu konuda ayrintili konusmak isterim

Merhabalar, uzun yıllar geçmiş ama yine de yazmak istedim. Ulseratif kolit hastasiyim. 2 kürtajım oldu . Bir boş gebelik diğeri 6. Haftada kan durması. Sizce sebebi ulseratif kolitmiydi. 2 kurtaj sonrasi rahim yapisikligi plustu ve ameliyat oldum. Rahim açıldi . Şimdi gebelik istiyorum ama hastalığım akriflesti ve doktor.bu şekilde hamile.kalirsam cocukta gelişme geriligi plur dedi. Sizce sebebi bu mu oluyor ? Ulseratif kolit de gebelik.devam.etmiyor mu?

X