ülseratif kolit diyet

fatmanur28

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
23
19
8
acil yardım lütfen yaklaşık 6/7 aydır eşim ülseratif kolit tedavi görüyor çok şükür uyku döneminde ama dikkatli olmaya çalışıyoruz yinede ve hergün günlük yemek yapmakta zorlanıyorum ve eşim artık herşeyi beğenmiyor damak tadı değişti napcam bilemiyorum

Damak tadıyla bu hastalığın hiçbir alakası yok.Sadece bazı yiyecekler daha sık WC te gitmesine sebep olabilir.Onun dışında yemek seçmesine gerek yok.Zaten bu hastalikta gida tetikleyici değil.

Damak tadıyla bu hastalığın hiçbir alakası yok.Sadece bazı yiyecekler daha sık WC te gitmesine sebep olabilir.Onun dışında yemek seçmesine gerek yok.Zaten bu hastalikta gida tetikleyici değil.
çok teşekkür ederim evet gıda ile pek alakası olmadığını biliyorum ama eşim kendi problem birisi olduğu için artık zorlanmaya başlıyorum

bende ulseratif colit hastasiyimm.bagirsagi cok calistiran yemekler(kuru fasulye nohut pirasa)bunlar bana dokunuyo..birde nezaman disarda yemek yesemm aksaminda karnima agrilar giriyor..zamanla kendisi ogrenicek ne yeyio ne yemicegini..herkesin diyetini kendi olusturuyo..cok gecms olsn

çok teşekkür ederim elbette zamanla alışılıyor öğreniliyor ama diyetten ziyade menü sıkıntısı yaşıyorum ama artık alışıyoruz çok sağolun

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 1 yıldır ülseratif kolit hastasıyım. Herkesin bünyesi farklı ama şöyle bişey söyleyebilirim. Ben ıspanağı haşlıyorum. Ya yoğurt karıştırıp yiyiprum ya da cok cok cok az yagda ıspanak ve yumurtayı karıştırıyorum ve beni rahatsız etmiyor istersen deneyebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…