Kızlar benim sol kolumda yaklaşık bir yıldır sinir sıkışması var..yalnızca bir kez emg çektirdim doktorum üç hafta aralıklarla emg çektirip sorun devamederse ameliyat demişti
ben yalnızca bir kez çektirdim ama bir yıl geçti ağrılar devam ediyo tüm kolum boynumun sol tarafından başlarak dirsek hizası olduğu gibi ağrıyo.Aynı rahatsızlığı yaşayan ve buna kesin bir çözüm bulabilen varmı?
Benexol B12 vitamini vermişti sadece sinir sistemin iyileştirici etkisi varmış ve dirseklik kullandım ama ben o dirsekliği devamlı kullanamadım çok sıkı olması gerekiyodu ve öyle oluncada çok kaşındırıyo diye ilk zamanlar kullandım ama devam etmnedim aslında benexol üde tam kullandım sayılmaz ağrımın artmanın sebebi belki tedaviyi düzgün uygulamayışım olabilir :kedi:
ben bu ameliyatı olalı yaklaşık 6 ay oluyor ve çok şükür eski yaşadığım ağrılardan eser yok.tekrarlamaması için zaten siniri kolun bir tarafından diğer tarafına taşıyorlar. şimdi ameliyattaki
bu yöntem sayesinde doktorum kesin iyileşme olacağı garantisini vermişti.ama ameliyattan sonraki 1-2 ay çok önemli.eşim ilk 15 gün işe gitmedi bir iş yaptırmadı bana herkesin bu lüksü olmayabilir ama benim ufak çocuğum olduğu için onun ihtiyaçlarını karşılamak için bu şarttı.mümkün olduğunca çünkü yormamak gerekti hemde dikişlerin kaynaması açsından bu faydalı oldu dirsekten yaptıkları için operasyonu oynatmamak gerekiyor
ben bu ameliyatı olalı yaklaşık 6 ay oluyor ve çok şükür eski yaşadığım ağrılardan eser yok.tekrarlamaması için zaten siniri kolun bir tarafından diğer tarafına taşıyorlar. şimdi ameliyattaki
bu yöntem sayesinde doktorum kesin iyileşme olacağı garantisini vermişti.ama ameliyattan sonraki 1-2 ay çok önemli.eşim ilk 15 gün işe gitmedi bir iş yaptırmadı bana herkesin bu lüksü olmayabilir ama benim ufak çocuğum olduğu için onun ihtiyaçlarını karşılamak için bu şarttı.mümkün olduğunca çünkü yormamak gerekti hemde dikişlerin kaynaması açsından bu faydalı oldu dirsekten yaptıkları için operasyonu oynatmamak gerekiyor
bu yöntem sayesinde doktorum kesin iyileşme olacağı garantisini vermişti.ama ameliyattan sonraki 1-2 ay çok önemli.eşim ilk 15 gün işe gitmedi bir iş yaptırmadı bana herkesin bu lüksü olmayabilir ama benim ufak çocuğum olduğu için onun ihtiyaçlarını karşılamak için bu şarttı.mümkün olduğunca çünkü yormamak gerekti hemde dikişlerin kaynaması açsından bu faydalı oldu dirsekten yaptıkları için operasyonu oynatmamak gerekiyor[/QUOT
canım bu sinir sıkışması amaliyatını bilekten mi oldun yoksa dirsekten mi
bu yöntem sayesinde doktorum kesin iyileşme olacağı garantisini vermişti.ama ameliyattan sonraki 1-2 ay çok önemli.eşim ilk 15 gün işe gitmedi bir iş yaptırmadı bana herkesin bu lüksü olmayabilir ama benim ufak çocuğum olduğu için onun ihtiyaçlarını karşılamak için bu şarttı.mümkün olduğunca çünkü yormamak gerekti hemde dikişlerin kaynaması açsından bu faydalı oldu dirsekten yaptıkları için operasyonu oynatmamak gerekiyor[/QUOT
canım bu sinir sıkışması amaliyatını bilekten mi oldun yoksa dirsekten mi
canım geç bir cevap oldu kusura bakma ben acıbadem bakırköy şubesinde bu ameliyatı oldum ameliyatımı ilker alver ve ziya bey birlikte yaptılar ekip olarak giriyorlarmış ameliyata.
asiye1985;
Uzun zaman olmuş sen cevap yazalı ama ben sana ameliyat sonrası sürecinde ağrılarının çok oldu mu ve parmaklar dışında avucunda da uyuşma durumunu hiç yaşadın mı? Ben 20 ekimde ameliyat oldum iki haftadır ağrım çok oluyor elimde ve dirseğimde,Ayrıca ameliyattan sonra parmaklarımdaki uyuşukluk yanında avucumda da uyuşma hissetmeye başladım.Ağrı avucuma da vuruyor.Sen ameliyattan sonraki süreçte neler yaşadın.Bu ikinci ameliyatım benim, ilkinde sinirin yeri değiştirilmediğinden ameliyat başarısız oldu ve ikinci ameliyatı olmak zorunda kaldım.Şimdi bu uyuşmalar ve şiddetli ağrı olunca korkuyorum acaba bu ameliyat da mı başarısız oldu diye.Lütfen bana cevap ver.Teşekkürler şimdiden......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?