Ülkücüler Çinli zannettikleri Koreli turistlere saldırdı

Ombre sayılır sen bir Marilyn'sin:) Gözler çekik de değilse korkma sen de. Bak benimkiler kocaman en son sanılacağım şey Çinli olmak
gerçi o da kurtarmıyor. bizim okulda sırf komüniste benziyor diye öğrenci dövmüşlüğü var ülkücülerin. kıyamam çocuğa da sorsan Küba'yı sabun markası sanır, o kadar bihaber dünyadan
o değil de haberi ilk duyduğumda bizim okul geldi aklıma Moğolistandan çok göçmen öğrenci gelir, dövmeseler bari Çinli sanıp.
bir de haberi duyduğumdan beri aklımda tek bir şey var: bu da mı gol değil. bu camia ne yapsa tutturamıyor arkadaş, bu kadar mı bahtsızlık olur

Erteleme bence , gözlük tak , şapka geçir , kar maskesi falan tak , sağa sola bak , baktın kimse yok , başını öne eğ , hızlıca uzaklaş sonra.

hahah artık iftarda beni kızartılmış tavuk olarak yerler. bizdekilerden kaçim derken kendikendimi pişirmiyim

En kötü tutarsın birini kolundan, "abi kaçıyordu tuttum al" dersin. Önce can sonra canan.

doğru zaten iki taneside çinli.. en azından doğru adamı yakalamış olurlar.. ama kıyamam yok

Bak ben lezbiyen, biseksüel ve trans değilim ha, anlaşalım o konuda.
Bundan önceki profil fotoğrafımı baz al sen beni düşünürken:

Tamam shot'ım emin oldum, Yüce Allah Şahidimdir ki sen bi gadınsın

Ahah bir Çinli denk getiremediler. Ya her camianın ayarsızı var işte. Benim çok yakın arkadaşlarımdan biri ülkücü yani ülkü ocaklarına falan gidip gelmiyor ama bayağı milliyetçi bir insan. Ona bakıyorum sonra bu haberlere konu olan salaklara bakıyorum bu insanlar nasıl aynı hareketin savunucusu olur diyorum. İnsanların kafasında mafyalaşıp adam döven tipler canlanıyor ülkücü deyince ama öyle olmayan da çok. Bilemedim ben onu :)

benim de kuzenlerim ve çok yakın bir arkadaşım ülkücü. kuzenlerim ayıptır söylemesi biraz salaktır hani reis toplanın şu herifi dövüp Turan'ı kuracağız derse, yaparlar. her gün facebook sayfalarında ayrı bir etnik ya da dini gruba hakaret var ama arkadaşım acayip donanımlı bir adam. başkasının ipiyle hayatta kuyuya inmez ve solun tarihini tanıdığım çoğu solcudan daha iyi bilir.
işte insan ister istemez kıyaslıyor, bu insansa benim kuzenler ne diye

Profilimdeki kız gözlüklü ya belki o da cekik gözlüdür

Sen benim gözümde de bu kız gibi canlanıyorsun :) Hatta @okypete de Monica Belluci direkt, özdeşleştirdim sizi :)

ben de Marilyn'im de mi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-ve-zihninizde-olusan-profili.820821/page-17
reklam gbı olmasında bı ara bende takmıstım dıger uyelere hatta konu acmıslıgım bıle var kendımı aşıp
Bak ben lezbiyen, biseksüel ve trans değilim ha, anlaşalım o konuda.
Bundan önceki profil fotoğrafımı baz al sen beni düşünürken:

ya ben senı o resımle ozdeslestırmıstım ama.. ahanda dıyordum shot!!

Çekiklerle iftara gitcektim en iyisi ertelemek arada bende güme gitmiyim
kıyamam sana yaa..
cok dıle doladık senı Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…