-
- Konu Sahibi Sare Lavinya
Sen benim gözümde de bu kız gibi canlanıyorsun :) Hatta @okypete de Monica Belluci direkt, özdeşleştirdim sizi :)
Evet seni de Marilyn Monroe ile özdeşleştirdim ne acaip
Ben nasıl canlanırım insanların gözünde acaba
gerçi o da kurtarmıyor. bizim okulda sırf komüniste benziyor diye öğrenci dövmüşlüğü var ülkücülerin. kıyamam çocuğa da sorsan Küba'yı sabun markası sanır, o kadar bihaber dünyadanOmbre sayılır sen bir Marilyn'sin:) Gözler çekik de değilse korkma sen de. Bak benimkiler kocaman en son sanılacağım şey Çinli olmak
Bu profille gezme ortalarda, harcarlar seni yavrummm..
Erteleme bence , gözlük tak , şapka geçir , kar maskesi falan tak , sağa sola bak , baktın kimse yok , başını öne eğ , hızlıca uzaklaş sonra.Çekiklerle iftara gitcektimen iyisi ertelemek arada bende güme gitmiyim
En kötü tutarsın birini kolundan, "abi kaçıyordu tuttum al" dersin. Önce can sonra canan.Çekiklerle iftara gitcektimen iyisi ertelemek arada bende güme gitmiyim
Erteleme bence , gözlük tak , şapka geçir , kar maskesi falan tak , sağa sola bak , baktın kimse yok , başını öne eğ , hızlıca uzaklaş sonra.
En kötü tutarsın birini kolundan, "abi kaçıyordu tuttum al" dersin. Önce can sonra canan.
Bak ben lezbiyen, biseksüel ve trans değilim ha, anlaşalım o konuda.
Bundan önceki profil fotoğrafımı baz al sen beni düşünürken:
gerçi o da kurtarmıyor. bizim okulda sırf komüniste benziyor diye öğrenci dövmüşlüğü var ülkücülerin. kıyamam çocuğa da sorsan Küba'yı sabun markası sanır, o kadar bihaber dünyadan
o değil de haberi ilk duyduğumda bizim okul geldi aklıma Moğolistandan çok göçmen öğrenci gelir, dövmeseler bari Çinli sanıp.
bir de haberi duyduğumdan beri aklımda tek bir şey var: bu da mı gol değil. bu camia ne yapsa tutturamıyor arkadaş, bu kadar mı bahtsızlık olur
benim de kuzenlerim ve çok yakın bir arkadaşım ülkücü. kuzenlerim ayıptır söylemesi biraz salaktırAhah bir Çinli denk getiremediler. Ya her camianın ayarsızı var işte. Benim çok yakın arkadaşlarımdan biri ülkücü yani ülkü ocaklarına falan gidip gelmiyor ama bayağı milliyetçi bir insan. Ona bakıyorum sonra bu haberlere konu olan salaklara bakıyorum bu insanlar nasıl aynı hareketin savunucusu olur diyorum. İnsanların kafasında mafyalaşıp adam döven tipler canlanıyor ülkücü deyince ama öyle olmayan da çok. Bilemedim ben onu :)
Profilimdeki kız gözlüklü ya belki o da cekik gözlüdür
Sen benim gözümde de bu kız gibi canlanıyorsun :) Hatta @okypete de Monica Belluci direkt, özdeşleştirdim sizi :)
ben de Marilyn'im de mi
ya ben senı o resımle ozdeslestırmıstım ama.. ahanda dıyordum shot!!Bak ben lezbiyen, biseksüel ve trans değilim ha, anlaşalım o konuda.
Bundan önceki profil fotoğrafımı baz al sen beni düşünürken:
kıyamam sana yaa..Çekiklerle iftara gitcektimen iyisi ertelemek arada bende güme gitmiyim
ene çok sevdim o konuyu :) dur bi gidip bakamhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-ve-zihninizde-olusan-profili.820821/page-17
reklam gbı olmasında bı ara bende takmıstım dıger uyelere hatta konu acmıslıgım bıle var kendımı aşıp