- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
-
- Konu Sahibi Sare Lavinya
püskevit yiyorlarBiri bu ulkuculer ne yiyip ne iciyor soyleyebilir mi sjbdnshd.
Japonca bilgim Vataşiva Kendi'den ibaret.Bir keresinde otobüste giderken adamın teki çocuguna; turist görürsen hello baktın çekik gözlüyse koniçiva dersin yavrum diye nasihat verdiğini duymuştum
Kendi dedin de aklıma Terry Grandchester geldi yivrum yirimJaponca bilgim Vataşiva Kendi'den ibaret.
püskevit yiyorlar
Biri bu ulkuculer ne yiyip ne iciyor soyleyebilir mi sjbdnshd.
püskevit yiyorlar
Granchester deyince de aklıma Jane Eyre'deki Mr. Rochester geldi. İlk kurgusal aşkımdı. O zamandan belliymiş bak serseri tipli adamları seveceğim...Kendi dedin de aklıma Terry Grandchester geldi yivrum yirimonu ben. Ülkücüler onu da dövmese bari dicem de Teryyciğim hepiciğini döver o takım elbisesinde de bir gram kırışık olmaz.
Kendi dedin de aklıma Terry Grandchester geldi yivrum yirimonu ben. Ülkücüler onu da dövmese bari dicem de Teryyciğim hepiciğini döver o takım elbisesinde de bir gram kırışık olmaz.
Su sira cok fazla sosyal medyada paylasilan fotograflar ve videolar icin yalanlama haberleri cikiyor.
Adamlar trafik kazasinda olen 3 kisiyi iste cinlilerin oldurdugu muslumanlar seklinde vermis.
Olimpiyat icin hazirladiklari cocuklarin bazi goruntulerini iste cocuklara yapilan iskence diye vermisler.
Sosyal medyanin cirkinligi ve kirli yuzu boyle ortaya cikiyor sanirim.
Profil fotondakının sen olduguna oyle ınanmısım ki , cekık gözlü olduguna ıhtımal vermıyorum nedense.. garıplestım ben yaf
ben de Marilyn'im de mi
koyu renk kısa saç, renkli göz, entelektüel görünümlü kalın çerçeveli gözlük, uzun boy, keskin, zeki yüz hatları.Evet seni de Marilyn Monroe ile özdeşleştirdim ne acaip
Ben nasıl canlanırım insanların gözünde acaba
koyu renk kısa saç, renkli göz, entelektüel görünümlü kalın çerçeveli gözlük, uzun boy, keskin, zeki yüz hatları.
kısaca güzel ve zeki
ahahaha konu nerelere geldi la
neyse bağlayalım, çekik gözlü canlanmıyorsun, o yüzden ülkücülerden yana korkun olmasın
ama ben sarışınım.:)
vayyyy:)Hahahh ay teşekkür ederim ne güzel canlanmışımSaçım koyu renk ama uzun, gözüm mavi, kırmızı çerçeveli gözlüğüm var ama çalışırken takıyorum, boyum 1.70 civarı ortalama, yüz hatlarım da nispeten keskin evet yarıdan çoğu tutmuş :)
Sen direkt sarışın, kıvrımlı bir Marilyn'sin ama zeki bir Marilyn :)
Yo dostum sarışın olman Monica olmana engel değil :)
hakkat baya tutturmuşum :)Hahahh ay teşekkür ederim ne güzel canlanmışımSaçım koyu renk ama uzun, gözüm mavi, kırmızı çerçeveli gözlüğüm var ama çalışırken takıyorum, boyum 1.70 civarı ortalama, yüz hatlarım da nispeten keskin evet yarıdan çoğu tutmuş :)
Sen direkt sarışın, kıvrımlı bir Marilyn'sin ama zeki bir Marilyn :)
hakkat baya tutturmuşum :)
kıvrımlı kısmı doğru, saçlarımda ombre var saylanır mı