Ülkücüler Çinli zannettikleri Koreli turistlere saldırdı

Kendi dedin de aklıma Terry Grandchester geldi yivrum yirim onu ben. Ülkücüler onu da dövmese bari dicem de Teryyciğim hepiciğini döver o takım elbisesinde de bir gram kırışık olmaz.
Granchester deyince de aklıma Jane Eyre'deki Mr. Rochester geldi. İlk kurgusal aşkımdı. O zamandan belliymiş bak serseri tipli adamları seveceğim...
Neyse konu çok şey olmasın.

Kendi dedin de aklıma Terry Grandchester geldi yivrum yirim onu ben. Ülkücüler onu da dövmese bari dicem de Teryyciğim hepiciğini döver o takım elbisesinde de bir gram kırışık olmaz.

Terry'i ben de severdim yaa peleriniyle ne havalıydı

Ülkücüler yapar mı böyle bir şeyi? Yapabilir, her ülkücü aptal değil elbette ama böyle toplanıp adam dövmek falan tanıdığım ülkücülerin fıtratlarına pek aykırı gelmiyor. Olmayabilir de bilmiyorum ama bu olayı gerçekleştirenler eleştirdikleri Çin'den farklı bir tutum gerçekleştirmeyen, akla mantığa tepki olarak doğmuş insanlardır onu biliyorum bak.

Su sira cok fazla sosyal medyada paylasilan fotograflar ve videolar icin yalanlama haberleri cikiyor.
Adamlar trafik kazasinda olen 3 kisiyi iste cinlilerin oldurdugu muslumanlar seklinde vermis.
Olimpiyat icin hazirladiklari cocuklarin bazi goruntulerini iste cocuklara yapilan iskence diye vermisler.
Sosyal medyanin cirkinligi ve kirli yuzu boyle ortaya cikiyor sanirim.

Zaten gecenlerde bu konu üzerine topik acilmisti. Bir ugyur organizasyonun bilerek bu yalan haberleri sosyal medyada yayinladigini. Dolayisiyla, ben acikcasi bu uygur olayina inanmiyorum. Gercekler varken, niye yalana basvuruluyor? Demek ki ya gercekler yok, yada yalanlar kadar hicte vahim degiller.

Bu bir tip politik bir oyun ve insan ve müslümanlarin vicdanlari ile oynuyorlar.

Evet seni de Marilyn Monroe ile özdeşleştirdim ne acaip
Ben nasıl canlanırım insanların gözünde acaba
koyu renk kısa saç, renkli göz, entelektüel görünümlü kalın çerçeveli gözlük, uzun boy, keskin, zeki yüz hatları.
kısaca güzel ve zeki
ahahaha konu nerelere geldi la
neyse bağlayalım, çekik gözlü canlanmıyorsun, o yüzden ülkücülerden yana korkun olmasın

Hahahh ay teşekkür ederim ne güzel canlanmışım Saçım koyu renk ama uzun, gözüm mavi, kırmızı çerçeveli gözlüğüm var ama çalışırken takıyorum, boyum 1.70 civarı ortalama, yüz hatlarım da nispeten keskin evet yarıdan çoğu tutmuş :)
Sen direkt sarışın, kıvrımlı bir Marilyn'sin ama zeki bir Marilyn :)

ama ben sarışınım.:)

Yo dostum sarışın olman Monica olmana engel değil :)

vayyyy:)

hakkat baya tutturmuşum :)
kıvrımlı kısmı doğru, saçlarımda ombre var saylanır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…