- 3 Ekim 2009
- 3.308
- 5.526
-
- Konu Sahibi Sare Lavinya
olsun sırf sakallı ve şalvarlı diye ciğeristanın sahibini işidli diye yaymadılarmı bu memlekette :) ben normal karşılıyorum artık
çok şaşırdım ülkücüler yaparmı bir yanlış vardır
Her şey mümkün tabi ki , işin içinde iş varsa çıkar kokusu elbet .Ama çocuğun gökçeki öne sürmesi çok başarılıÜlkücülerin bu işi gerçekleştirdiği kesin mi?
Daha önce de Reyhanlı Saldırısını ülkücülere ihale edeceklerdi ama başarılı olmadılar.
Örtülü bir saldırı ile karşı karşıya Ülkücüler.
koreli bir arkadaşım gösterdi bu haberi bana . onların televizyonunda ve gazetelerindede yayınlanmış. Çocugun bana söylediği biz kardeşiz. biz çinli değiliz neden bize saldırıyorlar. dilim tutuldu ne söyleyeceğimi bilemedim.
Utanır insan , sen de haklısın.
Kendi de demiş ; "biz çinli değiliz neden bize saldırıyorlar" Doğrusu ne ise ; Her çekik gözlüyü çinli sanıyorlar deyip geçseydin
Profil fotondakının sen olduguna oyle ınanmısım ki , cekık gözlü olduguna ıhtımal vermıyorum nedense.. garıplestım ben yafkehanet bizim işimiz
Bende cekik gözlüyüm güneş gözlüksüz dısarı cıkmıyoruz arkadasım gözleri saklamak gerek
cok güldüm , sesl, güldüm bilesin..
Bu profille gezme ortalarda, harcarlar seni yavrummm..ben birşey diyemedim. sadece o anlıyorum yanlış anlaşılma oldu. önemli değil dedi. zaten onların haberlerindede yanlışlıkla saldırdıkları açıklanmış... ama ben yinede utandım :) her çekik gözlüyü ya japon ya çinli sanma algımızdan ve her çekik gözlüye koniçiva demekten vazgeçebilsek sorunları çözeceğizde. oluyor böle arada
ben birşey diyemedim. sadece o anlıyorum yanlış anlaşılma oldu. önemli değil dedi. zaten onların haberlerindede yanlışlıkla saldırdıkları açıklanmış... ama ben yinede utandım :) her çekik gözlüyü ya japon ya çinli sanma algımızdan ve her çekik gözlüye koniçiva demekten vazgeçebilsek sorunları çözeceğizde. oluyor böle arada
Bu profille gezme ortalarda, harcarlar seni yavrummm..
bak onu bilmiyorum ben , öğrenmiş oldum ; koniçiva
nıyekıne ?Bir keresinde otobüste giderken adamın teki çocuguna; turist görürsen hello baktın çekik gözlüyse koniçiva dersin yavrum diye nasihat verdiğini duymuştum