Bebek Beslenmesi Ülker gogly devam sütü...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sibelce0

HAYATIMIN PRENSLERİ...
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
5.227
153
163
kızlar ülker gogly devam sütü kullanan varmı aranızda...

ben devam sütü olarak ülker hiç kullanmadım hatta ülkerin bebekler için üretilen hiçbir ürününü özellikle almıyorum.Ülker yerine güvenebileceğin daha iyi markalar var.Sana tavsiyem devam sütü kullanacaksan milupa yada hipp kullan...Bu arada bebeğin kaç aylık??

milupa çok pahalı durumu musait olmayan kişiler için zor. bende milupa kullanıyordum ama sonra mama parasına çıkısamadım.bebelac kullanıyorum hem fiyatı uygun hemde içeriği aynı ve bebegim bebelac kullandıgımdan beri gaz problemide olmadı Allaha sükür...

benim 5 aylık kızım çok iştahsız... ben de her şeyi deniyorum belki işe yarar diye... ülker gogly'nin devam sütü değil de sütlü tahıllı ek besin diye ürünleri var... kızım çok sevdi onu kullanıyorum.. muzlu buğdaylısı var onu kullanıyorum şu an.. gaz da yapmadı hem de besleyici tavsiye ederim.. ayrıca ülker in ürünleri bebelac dan daha kaliteli geliyor bana..ülker goglyde veya hero baby de nişasta yok gereksiz şişmanlığa yol açmasın diye..

Bencede ülkerın ürünlerı hem keseye hem bebeklerımızın gelişmesine yardımcı.illada neden mılupa veya taşörönu bebelac alıcaz diye kendımızı zorlayalım.ürünlerın içeriklerine iyi bakıp öyle tavsiye edelim.

ben bebeğime mama alırken öncelikle içinde mısır varmı diye bakıyorum malum mısırda gdo var ülkerede güveniyorum çünkü türkiyede üretiliyo ve denetme sistemi çok iyi hammadde denetleme sistemi var neden ithal ürünleri kullanmaktan zevk alıyoruz nlamıyorum tamm bende mulipa kullanıyorum ama bazen heronun devam sütünüde almıyorum değil hiç bi farkınıda görmedem ne k,lo almasında ne gazında ne dışkısında aynı yanı tabiki alabilen mulipa hipp alsın ama alamayanında aklına yalnışi bişey gelmesin ülkerde gayet kaliteeli ve titiz

kızlar doktorumuz bize yoğurt için devam sütü önerdi pastörize süt veya inek sütü kullanmayın dedi ama içeriğinde süt tozu soya lesitini alan var öbür türlü süt de demir eksikliği yapıyormuş valla bazen paranoya yapıyorum acaba bu devam sütlerini satmak için inek sütünü kötülüyorlar mı diye bir taraftan da ya doğruysa diyorum off ne zor şeymiş anne olmak artık her ürünün içeriğini okumaya başladım alacak bir şey kalmıyor

sana kesinlikle katılıyorum. Ben 1981 doğumluyum.Ve o yıllarda hazır mama olmadığından annem bemi hep inek sütüyle beslemiş.Hiçte demir eksikliği ve kansızlığım da olmamış...
Dünya satış//pazarlama dünyası oldu.Bizim önümüze ne sunarlarsa onu yapıyoruz yada tercih ediyoruz.
Bende hazır mama kullanıyorum ama ara ara da olsa günlük süt veya keçi sütü kullanıyorum. Yoğurdu da inek sütü'nden mayalıyorum. Devam sütlerinin içinde sırf raf ömrü uzun olsun diye emülgatör diye kanserojen bi madde var. Doktorlar bunu atlıyor bazen. Bizim doktorumuz da güvendiğin bi marka yoğurt varsa onu da yedirebilirsin dedi bana...

vallaha kızlar amcamların çiflikten sağıp getirdikleri sütü bir güzel kaynatıp hem kendimize hem de oğluma bir güzel yoğurt yapıyorum afiyetle yiyiyoruz. yoğurt dediğin böyle olur bence. ne o devam sütünden falan hiç gereği yok bence hep para tuzağı

arkadaşlar oğlum 1 yaşına girdi, sütüm artık azalmıştı..dr. sordum sütüm kesilince devam sütümü veriyim diye, kesinlikle dışardan hiçbirşey verme dedi...
süt mama hep para tuzağı dedi...yoğurt peynir yiyorsa zaten ordan alır vitamini dedi...bana da mantıklı geldi...1 haftadır pınarın çocuk sütüne başladım ara ara veriyorum muhallebi falan yapıyorum...
aslında biz yeni nesiller kendimizi çok sıkıyoruz ne yedireceğiz napacağız diye,,,şahsen ben öyleydim...
artık rahat bıraktım kendimi böyle daha iyi oluyor valla...
bir de 2 ay falan içirmiştim aptamil devam sütü çocuk bi tuhaf olmuştu şimdi kendine geldi...bence 1 yaşından sonra sütünüz azaldıysa yavaş yavaş verin normal süt birşey olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…