“Ulan hepiniz oradaydınız”

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.190
198
[h=2]Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Diyarbakır'daki sözlerini eleştiren MHP ve CHP için "Gitsinler ilk meclis zabıtlarını okusunlar. Bugün karşı çıktıklarını orada görecekler. Kürdistan kelimesini o meclis zabıtlarında görecekler" dedi. ‘Ahmet Kaya’ya kimler saldırdı’ diyen Başbakan Erdoğan ‘Kimler saldırdı? Gezi Parkı’nda bize saldıranlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz.” diye konuştu.[/h]
“DİYARBAKIR’DA TEK VATAN DEDİK”

Bu ülke toprağa kardeşliğe pamuk ipliğiyle bağlı değildir. Bu ülkenin doğusu batısı köprü altına ensesine kurşun sıkılanın acısını anlamaya çalışsın. Diyarbakır’da tek millet tek vatan tek bayrak dedik. Fakat muhalefet kalkıp da oralarda tek millet tek bayrak tek devlet diyemiyor. Türk bayraklarıyla oraları dolduramıyor.[/FONT]

“ŞİVAN PERVER 37 YILDIR UZAKTAYDI”

Lafa gelince de milliyetçilik diyor. Senin neren milliyetçi… Şivan Perver Diyarbakır’da valilikte odaya girdiği zaman oradaki herkes heyecanlandı. Herke bir sanatçı olarak ve vatanından 37 yıldır uzakta olan bir olarak bakıyordu. Vatandaşlığım alınmış bir misafir olarak bakıyordu.[/FONT]

“ULAN HEPİNİZ ORADAYDINIZ”

Acaba bunu kimler yaptı. Bunu bedelini ödemesi gerekenler var herhalde. Aynı şeyi Ahmet Kaya’ya yaptılar. Ödül töreninde Ahmet Kaya’ya saldırdılar. Kimler saldırdı. Gezi Parkı’nda bize saldıranlar kimse onlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Başbakan Erdoğan'dan çok sert açıklamalar - Hürriyet GÜNDEM

Son düzenleme:
Hitabın güzelliğine bak yav.."Ulan, mulan"..

Sarsıp kendine getiresim var sayın başbakanı.

Konuşmasında çarpıttığı şeylere değinmek bile yersiz.
İnsanın gözüne baka baka bu kadar mı yalan söylenir dedirtiyor insana.

ulan?? kk ya yakışmayan bir dil kullandınız, bu yüzden bir hafta süreye banlısınız

daha ne cok kelimesi var böyle ,koskoca ülke basbakanına yakışıyor mu? güya kasımpaşalıyım der duru sanki orada yaşayan insanların hepsi böyle argo konusuyor

Yani tamam halkın dilinden,samimi hitaplarla konuşmak halk üzerinde etkili oluyor da bu kadar samimiyet de fazla değil mi?

şimdi biri sanki siz konuşmuyor musunuz derse ne gülerim, sanki bizim konuşmamızla, bir ülkenin başbakanının kürsüden böyle konuşması aynı şey

sanki biz konuşmuyormuyuz

beni rahatsız etmesede o kelimeyi kullanmamasını tercih ederdim.
linkte koca bir yazı var oysa,başlığı bile farklı olan...ama tek kelime üzerine konuşmayı ne çok severiz

Devlete bak hele, vali çıkıyor vatandaşa g...T diyo, başbakan ulan, artistik yapma ananıda al git, Hopa’daki gerginlik sonra Kılıçdaroğlu’na : Ben onun kadar edepsiz, alçak, ahlaksız değilim! Gibi sözler sarfetmesi....

Küçük çoçuklarımız var ayol, artık haberler yayınlanırken yanına kamu spotu işareti konulmalı +18 diye

Ulan? Şaşırmamam lazım aslında, bizim ülkemizin başbakanının hitabeti bu şekilde, ortaya koyduğu kalite anca bu kadar. Buna yıllardır şahit oluyoruz. Ama bir insan hiç mi uyarılmaz, hiç mi düzeltmeye çalışmaz.. Sanki kahvede konuşuyor.

Ne var ki bunda ULAN , GAVAT falan çok yakışık hitaplar.Kendine yakışanı hemde.

Evet hepimiz kullanıyor olabiliriz ama hiçbirimiz başbakan değiliz.Ayrıca kullanıyorsak da günlük hayatımızda kullanıyoruz.Resmi bir ortamda,mesela patronunuza ya da iş arkadaşlarınıza bu şekilde hitap etmeyi deneyin bakalım nasıl tepki verecekler

Ne var bunda hepimiz kullanıyoruz diyenler kızının ya da oğlunun öğretmeni olup derste gel ulan buraya diye hitap etsem kesiin ''böyle terbiyesiz öğretmen olmaz çocugumu okutsun istemiyorum'' diye şikayet edip benim başımı yakar ama başbakan deyince ay ne var bunda herkes kullanıyor der.Değişik.

"Ulan"a mı şaşırdınız? Asıl şaşıranlar beni şaşırttı İki ayyaş, çapulcu, Ananı da al git vs vs vs...
Hatta uslubunu düzeltmeye bile başlamış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…