Son zamanlarda en begendigim en dikkat cekici güzellerinden gözlerini saclarini ten rengini ve minyonlugunu cok sevdim
1983 dogumlu, Ukrayna dogumlu, 7 yasindayken Amerikaya yerlesmisler. Son zamanlarda Justin Timberlake ile birlikte basrolü paylastigi "Friends with Benefits" filminde boy gösteriyor. Bilinen bir özelligi ise sol gözünde hafif bir maviligin olmasi (Iris-Heterochromie).
Ben de bugünlerde bu kadını neden beğenmediğimi düşünüyordum. Kocaman gözleri var aslında ve çok da güzel. Ama bütün olarak beğenebileceğim biri değil. Hiç çekici gelmiyor.
ben bu kızı çocuk denecek yaştayken tanıdım 70's show denilen komedi dizisinde oynuyodu çok beğeniyodum en azından estetiksiz güzellerden doğal yani yüzü çok çekiçi derin bakışları var ayyy ayynı ben bide sol gözümde mavilik olsa şıp demiş burnumdan dşmüş
sol göz değil ki o sağ göz bakınca yani sağ gözü daha mavi yalnız diğer resimlerinde iki gözüde aynı acaba lens mi ki eşitliyo göz rengini bu arada çok tatlı bi kız justen timberlake gibi süper yakışıklı biriylede sevgiliymiş
ilk defa duydum ısmını valla.Ama uzaktan yakından ukraynalıyla alakası yok.Hiç slav tıpı yokkı bu kadında bıldıgın latinvari bi havası var.Bence hos ben bı esmer delısı olarak soyluyorum.Bu arada cen80 arkadas ; yazdıgının aynısını sözlük sayfasında gordum nedir anjeliaya takıntın senın
Arkadaştan öte filminde durup durup güzelliğine baktıgım hatun ..
Maşallah ya çok guzel dudakları ve bakışları çok etkıleyıcı ..
Birde mıy mıy ses tonu cok hosuma gıdıyor :))