Ben bildirdim konunuzu kapatır görünce yönetimhe bn görmedim deiştiririm şimdi konuyu
neden konu tekrarlları yasak değilmi
Chess bakarmısın. kapanmıştı çünnkü ben konuyu daha önce açtım. ayrıca neden teşekkür ediliyor anlamadım
neden benim daha önce açılan konum kapanıyor. noluyor anlayamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-ruslari-cildirtan-turk-ordusu-klibi.880737/ bu konuyu bir saat önce ben açtım.
ve sonra bu. ben tekrar diye bildirdim. konu kapandı.
şimdi baktım. benimki kapanmış. bu açılmış. olay nedir öğrenmek istiyorum.
mune abla yazmış kapatmış sonra sen görmenişsin demekki hem ne die bu kadr sorun yapıosun anlamış deilimsen eski halini görtüyorsun bir bakarmısın link varmı
sen eski halini görtüyorsun bir bakarmısın link varmı
çünkü konu tekrarları kapanıyor. kural bu. ben linki eklemiştim. videolar sonradan youtubeda çıkttı. bende ekleme yaptım. eklerken silinmiş demek. bak zamanında bu bölümde ediydim. ve link eksik olan konulara yazardım. 1 saAT SÜRE verirdik. hatta biz eklerdik. yıllarca konu açtım burada bir tane linksiz değildirmune abla yazmış kapatmış sonra sen görmenişsin demekki hem ne die bu kadr sorun yapıosun anlamış deilim
evet eklemiştim chess. eminim çünkü. video yu eklerken o gitmiş. neyse boşver canım. teşekkürller yinede ilginesanırım önce ekleyip sonra yanlışlıkla silmişsin canım
cnm bn ztn senn haberini görseydim hiç açmazdm bu yüzden özür dilerim .. tabiki link gitmiş olabilir ama uyarı konısunda bi bilgim yok yinede teşekkür ederimçünkü konu tekrarları kapanıyor. kural bu. ben linki eklemiştim. videolar sonradan youtubeda çıkttı. bende ekleme yaptım. eklerken silinmiş demek. bak zamanında bu bölümde ediydim. ve link eksik olan konulara yazardım. 1 saAT SÜRE verirdik. hatta biz eklerdik. yıllarca konu açtım burada bir tane linksiz değildir
. senlede alakası yok. sadece bir ekleermisin link yok denmesini bekledim
rica ederim. hiç gerek yok özüre..cnm bn ztn senn haberini görseydim hiç açmazdm bu yüzden özür dilerim .. tabiki link gitmiş olabilir ama uyarı konısunda bi bilgim yok yinede teşekkür ederim
teşekkürler anlayışın içinrica ederim. hiç gerek yok özüre..
olayın senle alakası yok. bende çokk konu tekrarı yaptım yapıyorumda.. chess bilir . geneldede onun konularını tekrar ederim.:)
olsun. konu güzel. devam etsin buradan
sende çok iyisin. bende teşekkür ederimteşekkürler anlayışın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?