• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ukrayna'dan Rusları çıldırtan Türk ordusu klibi

-TubiSh-

♥04-08-2016♥şükür rabbime♥ikizlerin annesi
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
3.709
5.911
73
he bn görmedim deiştiririm şimdi konuyu

kapanmamış tşkrler kk klubu saolunn

neden konu tekrarlları yasak değilmi

Chess Chess bakarmısın. kapanmıştı çünnkü ben konuyu daha önce açtım. ayrıca neden teşekkür ediliyor anlamadım
neden benim daha önce açılan konum kapanıyor. noluyor anlayamadım

neden konu tekrarlları yasak değilmi

Chess Chess bakarmısın. kapanmıştı çünnkü ben konuyu daha önce açtım. ayrıca neden teşekkür ediliyor anlamadım
neden benim daha önce açılan konum kapanıyor. noluyor anlayamadım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-ruslari-cildirtan-turk-ordusu-klibi.880737/ bu konuyu bir saat önce ben açtım.
ve sonra bu. ben tekrar diye bildirdim. konu kapandı.
şimdi baktım. benimki kapanmış. bu açılmış. olay nedir öğrenmek istiyorum.

canım profilimden cevap yazdım

chess linki unutmuş olabilirim devamlı konu açıtyorumilk defa linksiz olmuş. hatta sanırım video ekledim konuya o ara silmiş olabilirim yanlışlıkla. neden uyarılmadan kapanıyor. link ekleyebilirim gerekirse.
ki video ekledim o zaman açtığımda videolarr yoktu youtubeda. o ara videolar konmuş youtuba. ekledim. eklerken silinmiş sanırım.
bu bölümde link eklesin diye bekledik o konuları açanlara. link eklermisin demek o kadar zormu.

mune abla yazmış kapatmış sonra sen görmenişsin demekki hem ne die bu kadr sorun yapıosun anlamış deilim
çünkü konu tekrarları kapanıyor. kural bu. ben linki eklemiştim. videolar sonradan youtubeda çıkttı. bende ekleme yaptım. eklerken silinmiş demek. bak zamanında bu bölümde ediydim. ve link eksik olan konulara yazardım. 1 saAT SÜRE verirdik. hatta biz eklerdik. yıllarca konu açtım burada bir tane linksiz değildir
. senlede alakası yok. sadece bir ekleermisin link yok denmesini bekledim

çünkü konu tekrarları kapanıyor. kural bu. ben linki eklemiştim. videolar sonradan youtubeda çıkttı. bende ekleme yaptım. eklerken silinmiş demek. bak zamanında bu bölümde ediydim. ve link eksik olan konulara yazardım. 1 saAT SÜRE verirdik. hatta biz eklerdik. yıllarca konu açtım burada bir tane linksiz değildir
. senlede alakası yok. sadece bir ekleermisin link yok denmesini bekledim
cnm bn ztn senn haberini görseydim hiç açmazdm bu yüzden özür dilerim .. tabiki link gitmiş olabilir ama uyarı konısunda bi bilgim yok yinede teşekkür ederim

cnm bn ztn senn haberini görseydim hiç açmazdm bu yüzden özür dilerim .. tabiki link gitmiş olabilir ama uyarı konısunda bi bilgim yok yinede teşekkür ederim
rica ederim. hiç gerek yok özüre..
olayın senle alakası yok. bende çokk konu tekrarı yaptım yapıyorumda.. chess bilir . geneldede onun konularını tekrar ederim.:)
olsun. konu güzel. devam etsin buradan

rica ederim. hiç gerek yok özüre..
olayın senle alakası yok. bende çokk konu tekrarı yaptım yapıyorumda.. chess bilir . geneldede onun konularını tekrar ederim.:)
olsun. konu güzel. devam etsin buradan
teşekkürler anlayışın için:KK200:

Back