çok teşekkür ederim bir yerden davetiyem oldu üye oldum,kullanıcı adın ne bakıyım senn profilinede :)ben üyeyim canım
Karamel ayrica kitaplarımada bakabilirsin :)çok teşekkür ederim bir yerden davetiyem oldu üye oldum,kullanıcı adın ne bakıyım senn profilinede :)
merhaba.. Bana da davetiye gönderebilir misiniz acaba rica etsem?
Arkadaşlar merhaba, ben de uzun zamandır siteye üye olmak için bekliyorum ancak Mayıs ayından beri üye alımı yoktur diyor. Almak istediğim çok kitap var, birisi davetiye yollayabilir mi lütfen ?Bir kitap severe hayrınız dokunur
Bana da rica etsem üyelik için davet gönderir misiniz? Kitaplarla bu kadar ilgili biri olarak bu siteye üye olmayı nasıl kaçırmışım bilmiyorum ama hem alım hem de satış yapmak istiyorum .
çok teşekkürler. Üyelik başvurusu yaptım, değerlendirip döneceklermiş. Çok ciddi bir site gerçekten.hoppp diye konuyu hortlatıcam sanırım üyelik açıldı kızlar üye ol a basınca üye olma yeri açılıyor haberiniz olsun
bety_bery mesajınızı görünce bende başvuru yaptım hemen.Nasılsınız?burdan da kitap ekleyin yine olur mu?çok hareketsiz kaldı kitap satış-takas bölümü.çok teşekkürler. Üyelik başvurusu yaptım, değerlendirip döneceklermiş. Çok ciddi bir site gerçekten.
bety_bery mesajınızı görünce bende başvuru yaptım hemen.Nasılsınız?burdan da kitap ekleyin yine olur mu?çok hareketsiz kaldı kitap satış-takas bölümü.
iyiye gider herşey sizin için inşallah.'Hayatım altüst oldu diye üzülme,ne biliyorsun altının üstünden iyi olmadığını'diye bir söz vardı,sizin içinde altüst olan hayatınızın altı üstünden iyi olsun temennisindeyim.Sağlık olsun herşey insan için.Çocuklarınız ve siz iyi olursunuz inşallah.merhaba. İyiyim çok şükür, bir boşanma atlattım aldatmaya dayalı( 1 ay içinde oldu bitti herşey. Zihnim çok dağınık bu günlerde çok kitap okuyamıyorum.
300e yakın kitabım var elimde alıp depolamıştım. İnşallah kendimi toparlayıp tekrar okumaya başlayacağım. Okudukça eklerim inşallah.
Amin inşallah.iyiye gider herşey sizin için inşallah.'Hayatım altüst oldu diye üzülme,ne biliyorsun altının üstünden iyi olmadığını'diye bir söz vardı,sizin içinde altüst olan hayatınızın altı üstünden iyi olsun temennisindeyim.Sağlık olsun herşey insan için.Çocuklarınız ve siz iyi olursunuz inşallah.