- 5 Haziran 2010
- 2.456
- 909
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
pozitif düşünmenin en kolay yolu, boşvereceksin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım önemli işler olsa razıyım, kısmet der geçerim üzerinde durmam, ama çok basit bişey bile olsa. herşeyde her yaptığım şey pürüzleniyor
hatta psikolojide adı var kendini gerçekleştiren kehanet diye
hep bu iş olmayacak zaten benim işlerim rast gitmez deyince gerçekten öyle olmaya başlıyor
benim de çok istediğim şeyler olmazken çok yakmadıklarım oluyor
demek ki biraz relax olmak lazım
Bende inanıyorum buna hakikaten .
En basitinden her seferinde en az 7-8 cm kabaran keklerimin kabarma vakti geldi çok önemli bir gün ve kekim yemin ederim 2 parmak kadar anca kabardı
Ondan sonra her seferinde acaba kabaracak mı nasıl olacak diye düşündüm durdum ve bu ara hiç kabarmıyor çok sinir bozucu
"kabardıııı, kabardı! yuppiiii " derken kalıptan taştıgını, birden bire fos diye söndügünü gördügüm de cok oldu
at fırına, baktıkca kabarması degismiyor ne de olsa, ne yorulcaksın baka baka,
kabarmazsa çig olmasın yeter, ufalanmıs kekten toplar yaparsın
Ahahahah aynen ya
Kocaman borcamlar var ya dikdörtgen, onlarla yapardım eskiden borcamı geçerdi boyu şimdi yarıya bile gelmedi
Bazen kendime nazarım değiyor galiba diye düşünüyorum ne zaman becerikli görünmem gereken birilerine hazırlık yapsam sonuç aynı oluyor
cikolatalı toplar/kek topları/renkli toplar vb isimlerde kk'nın tarifler bolumunden birsuru tarife ulasabilirsin,
hatta yarısma tarifi vardı, fotograflarla aşama aşama gosterdigi icin buraya linkini kopyalayacaktım ancak bulamadım
"klasik keki herkes yapar, olay farklı seyler yapıp maharetini gostermekte " dersin sen de onlara