uğursuzum, elimi attığım herşeyde bir pürüz çıkar offf diyen varmı içinizde??

aynı ben..

hayatta hiç bir işim için ''aa vallahi cok sanslıyım hop oluverdi oh be'' dediğim olmamıştır.

hep uğraşmam, üzülmem, kendimi parçalamam gerekti.. hala da öyle.

oh be oluverdi dediğim hiçbişey olmadı maalesef benimde :KK43: çatlaya patlaya hallediyorum hep işlerimi zorluklarla, sıkıntıyla :KK43:

elimizden geldiğince sadaka vermeye çalışıyoruz, aralık ayında iki tane adak kurbanı kestirdik.. eşimle benim adağımız vardı... ama bende bir sorun var gibi hissedyorum :KK43: enerji denen şey gerçekten varmı bilemiyorum, bu konuda fikrim yok, ama sanırım benden kaynaklı.. hani bazı insanlar istemeden nazar değdirir ya, sanki onlar gibiyim.. üzerimdeki enerjinin negatifliği benim içinde olduğum herşeye yansıyor mu acaba?? :KK43:
dün gece aile dostlarımız olan birileriyle yazın nasipse tatile gidelim diye planladık, birkaç saat sonra onlar maddi olarak büyük bir sıkıntıya girdiler :KK57:
hiç olmadık biryerden borç kalmış üzerlerine... ve tatil hayali suya düştü, gidemeyeceklerini söylediler...eşime dedim ben varım ya ondandır diye :KK61:
bu durum beni çok yıpratıyor, üzülüp hasta oluyorum resmen :KK43:
Öyle düşünmeyin. Her şey denk geliyor ondan. O zaman sirke bulundurun muhakkak evinizde. Ya iyi düşünün işte bilemiyorum ki... Hiçbir şeyi gereğinden fazla da umursamayın..

K.K. icinde mi onlem alsak napsak:KK48:Ben degil de kizkardesim oyledir.Elini attigi her is kurur tabiri caizse.acikogretime girdi,sinava girmek vs daha zorlasti.ehliyet sinavina girdi kazandi ama hala alamadi ehliyetini.bi yere arkadaslariyla gezmeye gidecekti,babamda hayatta izin vermeyen insanlardandir.ilk defa kiza izin verdi,hava gunluk guneslikken yol kardan kapanmis:110:bu ve bunun gibi bir suru sey.bende saldim cayira bi tipimdir,her isim bi sekilde rast geliyor yani:KK48:

kız kardeşin ben olabilirmiyim acaba :)
benimde öyle oldu hep... ya kar yağar engel olur, ya yağmur yağar,...
uludağa kayağa gitsem o gün güneş açar karlar erir o derece abartmıyorum :KK43:
bende açıköğretime başladım kredili sistem o sene başladı... ehliyete yazıldım işte böyle oldu, eşime kurs başladı :KK43: çocuk kaldı ortada....daha yazsam okumaktan bıkarsın canım :KK43:

negatif enerji menerji zırvalamıcam. basbayaa şanssızsınız... o_O

belki hayatınızda hiç çözemediğiniz çözmeye cesaret edemedğiniz bi sorun vardı ve ondan kaçtınız şimdi de sizi takip ediyor... olabilir yani...

aynen öyle şanssızım...
kısa zaman önce birikim için altın almaya karar verdim, altın fırladı birkaç günde...
neyse zar zor aldım, tam bozdurmaya karar verdim para lazımdı, altın bir düştü ki uçurumdan düşer gibi :KK57:
hiç bişey olumlu gelişmezmi bir insanın hayatında..

Ben alıştım artık. Olay basit isyan etmiyorum. Helede heves ettiyse abowwww imkansız olması. Ben öğrenciykrn kadın beni fotokobi odasından kovmuştu senin işin rest gitmiyor makinayı bozuyorsun diye... o gün bu gün barışığı kendimle:))

nasıl aştınız bana da söyleyin vallahi çıldıracağım yaa :KK43:

Bu şekilde sürekli düşünüp daha da çok çekmeyin üstünüze negatif enerjiyi şanssız birisiniz sanırım o yüzden tüm aksilikler sizi buluyor dua edin karşınıza çıkan engeller sizi yolunuzdan etmiyor sadece o yola ulaşmak biraz daha zaman alıcı oluyor ama istediklerinizi elde ettiğiniz de daha da kıymetli oluyordur öyle değil mi ? :)

malaesef çabaladığım şeyi elde edemiyorum ki kıymetini anlayayım,
ya elimde patlar, ya bin pişman olurum ... çabaladığım yanıma kar kalır....aynen dediğiniz gibi aksilikler hep benle...
negatif enerji denen şey nasıl atılır onuda bilmiyorum :KK43:
eminim negatif enerjiyi atmaya kalkışsam, enerji kaçacak yer arar elimden :KK43:

hatta psikolojide adı var kendini gerçekleştiren kehanet diye
hep bu iş olmayacak zaten benim işlerim rast gitmez deyince gerçekten öyle olmaya başlıyor
benim de çok istediğim şeyler olmazken çok yakmadıklarım oluyor
demek ki biraz relax olmak lazım

nasıl becerecem onu? asıl sorun burası zaten... relax olamıyrum ki... sanki relax oluyormuşum gibi hissederken, o işin olmadığını öğrenip delirme safhasına geçiyorum..

Hayatı çok ciddiye alan biri misiniz acaba? Rast gitmeyen işi çok takıp, uğursuzum diye gezmeyin. Bu kadar kasıyorsanız iyi gideni de görmüyorsunuzdur.

Son düzenleme:
kız kardeşin ben olabilirmiyim acaba :)
benimde öyle oldu hep... ya kar yağar engel olur, ya yağmur yağar,...
uludağa kayağa gitsem o gün güneş açar karlar erir o derece abartmıyorum :KK43:
bende açıköğretime başladım kredili sistem o sene başladı... ehliyete yazıldım işte böyle oldu, eşime kurs başladı :KK43: çocuk kaldı ortada....daha yazsam okumaktan bıkarsın canım :KK43:
:KK48:Olabilir valla neden olmasin:)Kardesiminde aynen kredili sistem sorunu.o da neye elimi atsam kuruyor der.daha 26 yasinda ustelik.o kadar umutsuz ki hayattan,bence ruh hali hayatina yansiyor.aman sen oyle olma.mumine yakisan umuttur:KK66:benimde her isim son dk olsa bile muhakkak olur.sansliyim diye telkin ederim kendime hep,ondandir belkide:)tavsiye ederim:KK19::KK60:

Sadece tesadüf konu sahibi . Bazen oluyor denk geliyor herkese oluyor . Kocanın kursu başlıyorsa seninkini ertele onun kursu bitince sen başlarsın sıkma canını ... Bir şeylerin oluş sebebini neden kendine yüklüyorsun ki .

slm kızlar, çok sinirliyim o yüzden direk konuya girmek istiyorum patlayacağım yani...
hayatta her zaman şansız biri olarak bildim kendimi... çok şükür sağlığım yerinde eşim çocuğum ve birçok şey için binlerce şükrediyorum, o ayrı..
ama yıllardır her olayda her durumda neden böyle oluyor anlamıyorum, :KK43:
her elimi attığım şeyde bir sorun, her niyetlendiğim işte bir pürüz çıkıyor.. hani çok istersen olmaz derler ya, öyle değil benimki.. çok istemesem de oluyor bu.. önemsiz bişey bile olsa işin içinde ben varsam mutlaka sıkıntı vardır orda :KK61:
mesela bir şey almaya giderim en basitinden örnek, ya bitmiştir, ya alacağım şeyde önceden olmayan bir sorun o anda oluverir...
ehliyete yazıldım, ben derslere gittiğimde çocuğa eşim bakacaktı birkaç saat... az önce öğrendim ki senelerdir o saatlerde boş olan eşimin kursu başladı... mesleki bir kurs.. yani neden onca zaman dururken tam ben yazılınca kursa...
DGS ye hazırlanıyorum nasipse, senelerdir tekdüze sorunsuz giden sınav sistemine bu sene , birçok sorun çıkardılar... neden? ben gireceğim ya, sorunsuz olsa şaşırırdım zaten...
geçenlerde bi arkadaşımın halledilecek bi işi vardı, daha önce diğer ortak arkadaşımıza rica etti, sorunsuz halletti kız, bu sefer onun işi varmış benden istedi, tamam dedim gittim, okadar problem çıktı ki, hiç olmayacak şeyler yani.. bana denk gelir hep... yahu gökten kasnak yağsa, bi tanesi benim başıma geçmez...:KK61:
bu ve buna benzer yüzlerce örnek verebilirim, neden hep böyle.. elim mi uğursuz, bende mi sorun var..
duayı eksik etmem dilimden, nasibe kısmete çok inanan biriyim... ama neden bana hep böyle oluyor...
varmı fikri olan?
Slm canım, bence pesimist olduğun için negatif enerji topluyorsun. Birazda optimist ol. Bazı şeyleride akışına bırak, relaks ol canım. Herşey çok güzel olacak. Gülümseee :KK39:

Sadece tesadüf konu sahibi . Bazen oluyor denk geliyor herkese oluyor . Kocanın kursu başlıyorsa seninkini ertele onun kursu bitince sen başlarsın sıkma canını ... Bir şeylerin oluş sebebini neden kendine yüklüyorsun ki .

benimkini erteleyemem çünkü para yatırdım, sınav parasını da verdim.. yanacak...
eşimin kursu nisan sonunda bitiyor ve o bitince benim dersanem başlayacak, yine ehliyete zamanım kalmayacak...
tesadüf değil canım, gerçekten hep benim işlerimde sorun çıkıyor...

aynı ben..

hayatta hiç bir işim için ''aa vallahi cok sanslıyım hop oluverdi oh be'' dediğim olmamıştır.

hep uğraşmam, üzülmem, kendimi parçalamam gerekti.. hala da öyle.
Benim de öyle oldu hep ya,hiç ben beklemeden gelen bir şey olmadı gerçi deli gibi istediklerim de olmuyor ben de çok şanssızım :KK43:

slm kızlar, çok sinirliyim o yüzden direk konuya girmek istiyorum patlayacağım yani...
hayatta her zaman şansız biri olarak bildim kendimi... çok şükür sağlığım yerinde eşim çocuğum ve birçok şey için binlerce şükrediyorum, o ayrı..
ama yıllardır her olayda her durumda neden böyle oluyor anlamıyorum, :KK43:
her elimi attığım şeyde bir sorun, her niyetlendiğim işte bir pürüz çıkıyor.. hani çok istersen olmaz derler ya, öyle değil benimki.. çok istemesem de oluyor bu.. önemsiz bişey bile olsa işin içinde ben varsam mutlaka sıkıntı vardır orda :KK61:
mesela bir şey almaya giderim en basitinden örnek, ya bitmiştir, ya alacağım şeyde önceden olmayan bir sorun o anda oluverir...
ehliyete yazıldım, ben derslere gittiğimde çocuğa eşim bakacaktı birkaç saat... az önce öğrendim ki senelerdir o saatlerde boş olan eşimin kursu başladı... mesleki bir kurs.. yani neden onca zaman dururken tam ben yazılınca kursa...
DGS ye hazırlanıyorum nasipse, senelerdir tekdüze sorunsuz giden sınav sistemine bu sene , birçok sorun çıkardılar... neden? ben gireceğim ya, sorunsuz olsa şaşırırdım zaten...
geçenlerde bi arkadaşımın halledilecek bi işi vardı, daha önce diğer ortak arkadaşımıza rica etti, sorunsuz halletti kız, bu sefer onun işi varmış benden istedi, tamam dedim gittim, okadar problem çıktı ki, hiç olmayacak şeyler yani.. bana denk gelir hep... yahu gökten kasnak yağsa, bi tanesi benim başıma geçmez...:KK61:
bu ve buna benzer yüzlerce örnek verebilirim, neden hep böyle.. elim mi uğursuz, bende mi sorun var..
duayı eksik etmem dilimden, nasibe kısmete çok inanan biriyim... ama neden bana hep böyle oluyor...
varmı fikri olan?
Bende cok yasarim bu tur seyler. Bu da bizim.sinavimiz sanirim :))

banada olur bazen.fatura yatıracağımda tam sıra bana gelir sistem gider,markette kasada sıra beklerken bana gelir sorun çıkar bekle Allah bekle..

Ben çok şanslı, çevrenin tabiriyle ballı bir insanım. Amaaaan olursa olur olmazsa vardır hayır diye düşünürüm hep.Eşimde tam tersi o kadar şanssız bir insan ki arkadaşları ev işi vardı sen giriyor musun demişler eşim yok girmiyorum demiş. Tamam sen girmiyorsan kesin giriyorum ben demişler garibim nasıl anlatıyor bana böyle dediler diye:KK48:

Aaa aynı ben :)
Neye elimi atsam kurur.
Kime neye maşallah desem başına bişey gelir.
Eşim de böyle. O yüzden yaşayıp gidiyoruz. Son zamanlarda bu cenabetliğim azaldı ama bak böyle dedim ya başlar yine :)
Zamanında dua da ettim kursun da döktürdüm artık öyle şeylere inanmıyorum zaten bi faydası da olmamıştı.

bir ara neye elimi atsam kırılıyor hatta neye baksam ortadan ikiye ayrılıyordu.
temizligi yapıp "oh kısa surede bitirdim, bir kahve iceyim" derken birden bire saksının devrilmişligi, elde pratik olarak yıkadıgım bulasık yıgınının kendiliginden dağılmıslıgı da vardır.
tesadüf işte : )
dikkatsizlik...
şimdilerde iyiyim, kimseye nazarım dokunmuyor ( bu iyi duruma da nazar degmesin :nazar: :KK69:)

hepsi elbet yoluna girer, zamana guvenin, sakinlesin,
stresinizi, yüklenen elektrigi de atmanız da iyi gelir; yuruyus yapın, duş alın rahatlayın, toprakta yürür gibi agaclara sarılın :KK45:

X