• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uğurlu kıyafetlerim size de uğur getirsin ;)

evet görseller çıkmıyor tekrar yüklerseniz belki düzelr o zaman :)

$Untitled 5.jpg $Untitled 2.jpg $Untitled 3.jpg $Untitled 4.jpg Abiye ayakkabım ve çantam sadece bir kez düğünde giyildi sonrasında ikinci kez giymek istemediğim için satıyorum 80 liraya almıştım. yanındaki çanta ile birlikte 40 liraya satıyorum ayakkabı 40 numara fakat ara numara sanırım benim ayağım 39 bana da oluyor arkadaşımın 40 ona da oldu. Çok rahat bir ayakkabı gece boyunca tepindim bir gram ayaklarım ağrımadı :21:
$salopet.jpg Buna ba yı lı yo rum :16: Her üzerimde gören de bayılıyordu ama kilo verdiğim için malesef satıyorum çok şirin duruyor gerçekten . ( 10 TL )
$beyaz elbiseee.jpg $Untitled 12.jpg Sadece bir kez doğum günü kutlamamda giydiğim şipşirin canım elbisem o da kilolarımla beraber bana veda etti olsun :16: ( 20 TL )

$blazer.jpg Bir kere giyilmiş tertemiz gelecek elinize çok şık duruyor 40 beden :16: ( 15 TL )
$Untitled 18.jpg $Untitled 16.jpg Zımbalı kot yeleği ile birlikte en büyük kurtarıcı göbek kapatan gömlek :40: 40 42 beden uyumlu ( 15 TL)
$lacivert gömlekkk.jpg $lacivert gömlek.jpg $lacivert gömlekk.jpg ( 5 TL )
$Untitled 14.jpg $hırka.jpg Koton Hırka sadece bir kez giyebildim çok tatlı bir rengi ve dokusu var ( 10 TL )
$yelek.jpg satıp satmamakta çok kararsız kaldığım bir parça ama satacağım sımsıcak tutar üzerinizde çok da hoş durur değişik bir parça ( 10 TL )
$kahverengi elbiseeeee.jpg $kahverengi elbise.jpg $kahverengi elbiseee.jpg $kahverengi elbiseeee.jpg Bunu hiç giyemedim çok istedim giymeyi ama kilo verdiğim için üzerime olmadı . Alana da uğurlu gelsin inşallah ( 15 TL ) çok cimcime bir elbise

$gri keten şort.jpg kottaki 30 bedene karşılık gelir bedeni . Çok rahat ve üzerinizde çok fit bir görünümü var ( 5 TL )
$little black dress.jpg Yurtdışından hediye gelen ama giyemediğim large beden kadife siyah elbise :43: ( 10 TL )
$zara kot.jpg $zara kott.jpg $zara kottt.jpg Zara kot pantolon . Bilek boyunda paçası fermuarlı skinny jean . ( 10 TL )
$katlanan paça kott.jpg $katlanan paça kot.jpg üzerinizde çok güzel duracak marka falan söyleyemem ama 30 beden kot giyen birisinin üzerinde garanti süper duracak bir kot bu da bilek boy isterseniz katlanabiler fotoğraftaki gibi ( 5 TL )
$Untitled 6.jpg $Untitled 20.jpg Loft Çizme paça 30 beden kot çoook rahat . ( 10 TL )

fiyat yazdım ama toplu almak isteyen ve ciddi alıcılarla pazarlık payım var ...

kahverengi ve beyaz elbise ve kot yelekli gömlek bir süre bekletilmektedir mesajlarınızı ona göre atınız

$çantacık.jpg $Resim 001.jpg Minik gri çanta elde taşımak için şık bir tasarımı vardır kaliteli bir görüntüsü var almak isteyenler için fiyatımız 10 tl dir
$collezione çantaaa.jpg $collezione çanta.jpg $collezione çantaa.jpg Collezione marka çok kullanışlı bir çantadır. Büyük çanta severlerin kaçırmamasını şiddetle tavsiye ettiğim bir model çift askısı sayesinde ister omzunuzda daha büyük bir çanta olarak , isterseniz uzun askısı sayesinde çapraz olarak daha küçük bir çanta formunda kullanma imkanı sunuyor. Çanta güzel fakat anısı kötü olduğundan dolayı kurtulmak istiyorum satış fiyatımız 10 TL dir . $ayakkabı.jpg retro tarzıyla tekrar moda olan kalın topuk çılgınlığım :16: Bir süre işyerinde giydim kilo verince ayaklar da küçüldü ayağıma büyük gelmeye başladı 40 ama 39 numara kalıbında ayağı 39 olan kesinlikle alabilir 40 numara olan kesinlikle istemesin :1: Fiyatımız 10 TL DİR . alana şimdiden hayırlı olsun .

Eki Görüntüle 854169 Eki Görüntüle 854170 Minik gri çanta elde taşımak için şık bir tasarımı vardır kaliteli bir görüntüsü var almak isteyenler için fiyatımız 10 tl dir
Eki Görüntüle 854171 Eki Görüntüle 854172 Eki Görüntüle 854173 Collezione marka çok kullanışlı bir çantadır. Büyük çanta severlerin kaçırmamasını şiddetle tavsiye ettiğim bir model çift askısı sayesinde ister omzunuzda daha büyük bir çanta olarak , isterseniz uzun askısı sayesinde çapraz olarak daha küçük bir çanta formunda kullanma imkanı sunuyor. Çanta güzel fakat anısı kötü olduğundan dolayı kurtulmak istiyorum satış fiyatımız 10 TL dir .Eki Görüntüle 854176 retro tarzıyla tekrar moda olan kalın topuk çılgınlığım :16: Bir süre işyerinde giydim kilo verince ayaklar da küçüldü ayağıma büyük gelmeye başladı 40 ama 39 numara kalıbında ayağı 39 olan kesinlikle alabilir 40 numara olan kesinlikle istemesin :1: Fiyatımız 10 TL DİR . alana şimdiden hayırlı olsun .

uğurlu kıyafetlerim başlık ama onların içinde tek bir parça anısı kötü olan bir parçam var ne ironik olmuş :1: o sütten onu saymayın kızlar o da uğursuz değil sonuçta mazide kalan silinmesi gereken bi hatıra diyelim :21:

beyaz fırfırlı romantik elbise ; siyah retro ruhunda topuklu ayakkabılar ve zımba detaylı kot yelek kombinli kolları katlanabilen gömleğimiz satılmıştır alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun satışımıza kalan ürünler üzerinden devam edebiliriz geliniz millet alırsanız pişman olmayacağınız tertemiz yepyeni kıyafetler burada :16:

yönetici arkadaşlarım bu konuyu silebilir misiniz ? ben nasıl sileceğimi bilemedim görsellerimi başa yükleyemediğim için yeni düzenli olarak baştan açmıştım bunu silmek istiyorum :14:

Back