ugurböceğim Bebek ,Nikah Şekerleri ve Hediyelik Ürünler

bujubuju

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
3.130
935
123
merhaba hobı olarak basladıgım bebek ve nıkah sekerlerıme kece urunlerımıde eklemıs bulunuyorum

Sizin için özel olan Doğum günü ,Bebek Doğumu Diş buğdayı, Düğün,Kına ve Nişan gibi özel günlerinizi daha da özel kılmak ve

ozel sıparıslerınızdede elımden gelenı yapmaya hazırım

Siz isteyin biz yapalım

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun canım
Özverine çok güveniyorum ben senin

burcummm herşeyin en güzelini yapcana inanıyorumm yetenekli arkadaşm daha çok foto koymalısın

Canım benim hayırlı olsun maharetli kızsın maşaAllahhhh

hayırLı olsun canım.. çok beğendim herşeyi,ellerine,emeğine sağLık

kendınden keselı ayıcık

bebegınız veya nısanınız ıcın guzel bır secım olabılır

lavantalı ,badem sekerı veya bonıbon konulabılır

nıkahınız ıcın bebegınız ıcın ve nısanınızda alternatıf renklerıyle yapılabılır

arkadaslar az once cok degısık bır yılbası tebrıgı aldım bır arkadasımdan sızlede paylasmak ıstedım

Merhaba .... İyi Günler...Dün, öğleden sonra iki kişi geldi ve seni sordu... !Cep telefonu numaranı istediler... verdim... !Açık adresini istediler... Söyledim... yazdılar ... !Seni nasıl bulacaklarını sordular, tarif ettim... !Kızmadın değil mi... ? Seni ne yapacaklarsa artık... !Beni nasıl bulduklarını ve nereden tanıdıklarını da bilmiyorum... !Bana çok samimi, çok içten ve nazik davrandılar... !Sanki kırk yıldır arkadaşmışız gibi... !Bu sabah yola çıkacaklarmış, hazırlıklı ol... ! Sana da çok iyi davranacaklardır emin ol... ! Ben onlara inandım... ! ( biraz da inanmak istedim tüm gönlümce...) Gitmek üzere tam kalktıkları vakit, kim olduklarını, isimlerini sordum... !Lütfedip söylediler... !Birinin adı Sağlık , diğerinin adı ise Mutluluk' muş... !Merdivenleri inerken seslendiler bana... !2014 'de hep SEN de kalacaklarmış... !Sağlıklı, Mutlu Yeni Bir Yıl Dilerim...SEVGİLER....

resımde beyaz bant seklınde gorulen yerde cızgılı tul fakat resımde guzel cıkmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…