Uğur özdemir meme büyütme

Merhaba Uğur hocaya ameliyat oldunuz mu?
Merhaba, evet oldum. Bugün 3. Günüm Harika geçti ağrı sızı o kadar azdı ki ilk günden beri tuvalsrte tek gittim, kollarım çok rahat hareket etti. Ve de kas altı olmasına rağmen. Uğur hocaya daha önce arkadaşım ameliyat olup memnun kaldığı için gitmiştim, iyi ki de öyle yapmışım. İşinin hakkını veren hekimlerden

Dönüşünüz için teşekkür ederim bende kısmetse 2 Şubatta olacağım merak ettim daha önce bu hastanede arkadaşım ameliyat oldu fakat farklı bir dr. oldu bende Uğur hocayı istedim.
Benim hem karın hem de meme olacak sizin sadece memeydi sanırım.

Çok iyi olmuş tercihiniz, uğur hocanın hastaları çabuk toparlıyor diye duymuştum. Zaten net bi dr sizi motive de ediyor. Onun düşüncelerinede güvendim açıkcası mesela 325 istiyordum 315 yapalım mı bak daha iyi olacak dedi tamam dedim boyuttanda memnunum. Tabii benim için en etkili neden öyle ya da böyle günde en az 3-4 meme operasyonu yapması, tecrübesini yabana atmamak lazım. Benim sadece memeydi evet umarım sizinde kolaylıkla güzel geçer. Hastanenin tek sorunu bana göre odalarda pencere olmaması insan daralıyor, ameliyat olduğum gün bile 3-4 kez yukarı hava almaya çıkmışımdır :)

Bu arada 5 yaşında kızım var, bilmiyorum çocuğunuz var mı varsa da ben 1 gece kardeşimde kaldım ne olur ne olmaz diye evde de hareketlerde problem olmadı çocuk açısından

Benimde kızım var 5 yaşında onu dert etmiyorum, bakacak arkadaşlarım ve ailem var sadece hastane yatış sürecini merak ettim. Uğur hocanın tecrübesinden şüphem yok benim küçültme olacak bakalım :)

Benimde kızım var 5 yaşında onu dert etmiyorum, bakacak arkadaşlarım ve ailem var sadece hastane yatış sürecini merak ettim. Uğur hocanın tecrübesinden şüphem yok benim küçültme olacak bakalım :)
Umarım sorunsuz ve kolaylıkla geçer şimdiden geçmiş olsun

Teşekkür ederim, hayırlı olsun sizin de, siz daha öncede farklı drlar deneyimlediniz sanırım sayfanızda gördüm. 2. bir ameliyat olmadı değil mi sizinki?

Teşekkür ederim, hayırlı olsun sizin de, siz daha öncede farklı drlar deneyimlediniz sanırım sayfanızda gördüm. 2. bir ameliyat olmadı değil mi sizinki?
Bir çok doktorla görüşme yaptım fakat ilk ameliyatım cesaret edemedim öncelerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…