Uğur Dündar'ı nasıl affedeceğim

uğur dündarın olayını ben de hatırlamıyorum
önceleri haberlerde ismini verilmesini sitemeyen bir oyuncu olarak konu edilmişti.
sonra telefonla kendisi bağlandı ve konuşurken yanlışlıkla adını söylemişti.
hoş sesini duyan herkes onun olduğunu anladı
ama bence uygulamalardaki hatalar yaşadıkları daha önplanda olsaydı da keşke, yok adını gizlemek yok habercilerin tavırları konuşulmasaydı.
biraz sansasyonel hale getirilmesinde kendi parmağı da var...
ama asıl önemli olan şu, tecavüze uğrayan bir insanın damgalanması, kadın görevli bulamaması yardımcı olunmaması.. sen toplumu etkileyen birisin, bunlarla mücadele edebilirdin.. o esnada değil tabiki, kendisini toparladıktan sonra..

Tecavuzcu hasta bir cocuk onu affettim demesi su donemde denecek en son sey. Hasta ! ne demek yahu . Hastaysa cezai ehliyeti de yok o zaman. Bunu tecavuze ugramis bir insan nasil soyler nasil affettim der aklim almıyor. Beni taciz eden adamin ellerini koparasim geliyor. Empati yapmam mumkun değil.

Ben bu haberi hatırlıyorum. Haber bir takım görüntülerden oluşuyordu lakin mozaikli bir görüntüydü. Oldukça mozaikliydi hatta kim oldugunu anlayamamıştım. Hatta ismi P. ile vermişlerdi. bende Pelin Batu sandım yıllarca...ayrıca haber verilirken kendisi olayı canlı yayına baglanıp anlatmıştı.

Ugur Dündarı karaladıgını düşünüyorum. Zaten Ugur Dündar gereken cevabı verecektir.

tecavüzcüsünü affedip affetmemek kendine kalmış ama keşke açıklamasaydı da başkalarına teşvik gibi olmasaydı,

habercilerin nemalanmaya çalışmaları kötü tabi ama sanki habercilere affedemeyeceğim şeklindeki bir konuşmada sanki
bu tür haberleri yapmayın, kısa kesin, demekmi istiyor acaba

Ben bu haberi hatırlıyorum asla ne kendisi ne ismi verilmemişti. Hatta bende kim diye merak etmiştim. Uğur Dündar aleni olarak ismini verip eski dizilerinden alıntılar yapıp böyle haberr yapacak biri değildir. Ayrıca 17 yaşında bile olsa tecavüz eden biri nasıl affedilir, nasıl çocukluğuna verilir anlamadım sanki şaka yapıp kaçmış gibi. 17 yaşında birinin gayet aklı başındadır çocuk filan da değildir yani Uğur Dündar ne alaka o zaman şikayetçi olsaydı, mahemeye verseydi. Çok hassas biridir Uğur bey bu konularda.

Ben anlıyorum aslında onu. Demek istediği şey tecavüz eden 17 yaşında bir gençmiş bi şekilde gençliğine verip affedebilmiş bu unutmuş anlamına gelmiyor. Fakat uğur dündar ve ekibi yaptıkları haberi sadece reyting amaçlı olduğundan bu kızcağızın daha önceki sahnelerinden tecavüzümsü görüntüleri kullanıp yapmışlar. Koca bilinçli ne yaptığını bilen adamlar bu kızın üzerinden nemalanmaya çalışmış haliyle kız demek istiyor ki uğradığım tecavüzden daha çok zarar gördüm.. Haklı bence.
Yani o goruntuler kizin canini tekrar tekrar tecavuze ugramis gibi acitti.o goruntuleri her izlediginde bir kez daha yikildi.dusunsenize tecavuze ugruyorsunuz ve birileri reyging ugruna sizin ne yasadiginizi hic dusunmeden sacma sapan goruntuler yayinliyor.kirilmis onurunuzu daha cok kiriyor.cok guzel aciklamissiniz sizde

X