- 13 Ocak 2015
- 185
- 227
- 53
- 30
- Konu Sahibi atisinbusu
-
Ne kadar sürdü? Sizde mi tüketici haklarına başvurmuştunuz?Bimeks, Media Markete satıldı.
Daha önce de başıma geldi böyle bir durum abartmiyorum 4 kez telefonum daha kötü halde geldi ve son gelişinde başka bir telefon gönderilmiş kullanılmış.
Bende bir sürü şikayet açtım her yere sonunda yeni bir tel gönderdiler ve kurtuldum.
Ya sormayın aylardır o kadar çabalıyorum ki...Telefonu bimeksten aldım ama sony yani sonynin ilgilenmesi gerekmez mi? Defalarca aradım mail attım hiç bir cevap alamadım.Haklı olduğum halde mağdur ediliyorumTurkiyede tukeci haklari ne zaman tam anlamiyla oturacak anlamış degilim telefon bozulcak diye haklimiz gidiyor
Teşekkür ederim ama uğraştığımla kalıyorumSizin gibi insanları çok takdir ediyor ve özeniyorum. Ben hımbıllıktan asla uğraşmam ve kazıklanır otururum. Tüketici hakları sizin gibi insanlar sayesinde ilerliyor. Umarım en kısa zamanda halledersiniz
Sony bu konularda çok umarsız beni mahvettiler bi sene boyunca telefon peşinde koştum artık değiştirdim telefonu kurtuldumYa sormayın aylardır o kadar çabalıyorum ki...Telefonu bimeksten aldım ama sony yani sonynin ilgilenmesi gerekmez mi? Defalarca aradım mail attım hiç bir cevap alamadım.Haklı olduğum halde mağdur ediliyorum
Yeni telefon mu verdiler?Sony bu konularda çok umarsız beni mahvettiler bi sene boyunca telefon peşinde koştum artık değiştirdim telefonu kurtuldum
Hayır telefonu bildigin telefoncuya yaptırdım servise de vermedim bir yıl kullandım şimdi yeni telefon aldım kendimYeni telefon mu verdiler?
Şuan yapabilceğim bir şey kalmadı bekliyorum ama uzun sürecek gibi.Telefonu bir telefoncuya gösterip yaptırsam acaba sorun olur muPeşini bırakmayın derim, para kolay kazanılmıyor.
Yaptırırsanız yapılmış işte sorun gitmiş bitmiş diyebilirler. Bakın başka bir üye ne demiş, media markt satın aldı, orayla görüştünüz mü?Şuan yapabilceğim bir şey kalmadı bekliyorum ama uzun sürecek gibi.Telefonu bir telefoncuya gösterip yaptırsam acaba sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?