• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uğraşmaktan yoruldum

atisinbusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
185
227
53
30
Kasım ayında sony marka telefonum bozuldu.Servise yolladım kullanıcı hatası denildi.Sonra tüketici hakları hakem heyetine başvurdum kullanıcı hatası yok yeni telefon verilecek diye karar çıktı.Telefonu bimeksten almıştım ama Bimeks iflas etmiş ulaşamıyorum.Sony ile görüştüm o da üretici firma olarak doğru düzgün bir şey demiyor.icra takibi başlattım 15 şubatta.Gerçekten aylardır uğraşıyorum çok yoruldum.Başına böyle bir şey gelen var mı bundan sonra ki süreçte ne yapabilirim? Icra ne zaman sonuçlanır? Lütfen bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Çok bunaldım artık...

Bimeks, Media Markete satıldı.
Daha önce de başıma geldi böyle bir durum abartmiyorum 4 kez telefonum daha kötü halde geldi ve son gelişinde başka bir telefon gönderilmiş kullanılmış.
Bende bir sürü şikayet açtım her yere sonunda yeni bir tel gönderdiler ve kurtuldum.

Faturanla beraber vergi dairesine mi gitsen
Çok zor bir durum
Ya da şikayet var a yazdın mı ?
Bilemedim
o_O

Tüketici haklarına gittim bilir kişi Kullanıcı hatası yok telefon kusurlu yenisi ile değiştirilecek diye karar çıkardı.Normalde bu karar ile yeni telefon verilmesi gerekiyor ama bimeks battığı için ulaşamıyorum :(

Turkiyede tukeci haklari ne zaman tam anlamiyla oturacak anlamış degilim telefon bozulcak diye haklimiz gidiyor

Bimeks, Media Markete satıldı.
Daha önce de başıma geldi böyle bir durum abartmiyorum 4 kez telefonum daha kötü halde geldi ve son gelişinde başka bir telefon gönderilmiş kullanılmış.
Bende bir sürü şikayet açtım her yere sonunda yeni bir tel gönderdiler ve kurtuldum.
Ne kadar sürdü? Sizde mi tüketici haklarına başvurmuştunuz?

Turkiyede tukeci haklari ne zaman tam anlamiyla oturacak anlamış degilim telefon bozulcak diye haklimiz gidiyor
Ya sormayın aylardır o kadar çabalıyorum ki...Telefonu bimeksten aldım ama sony yani sonynin ilgilenmesi gerekmez mi? Defalarca aradım mail attım hiç bir cevap alamadım.Haklı olduğum halde mağdur ediliyorum

Sizin gibi insanları çok takdir ediyor ve özeniyorum. Ben hımbıllıktan asla uğraşmam ve kazıklanır otururum. Tüketici hakları sizin gibi insanlar sayesinde ilerliyor. Umarım en kısa zamanda halledersiniz

Sizin gibi insanları çok takdir ediyor ve özeniyorum. Ben hımbıllıktan asla uğraşmam ve kazıklanır otururum. Tüketici hakları sizin gibi insanlar sayesinde ilerliyor. Umarım en kısa zamanda halledersiniz
Teşekkür ederim ama uğraştığımla kalıyorum :(

Ya sormayın aylardır o kadar çabalıyorum ki...Telefonu bimeksten aldım ama sony yani sonynin ilgilenmesi gerekmez mi? Defalarca aradım mail attım hiç bir cevap alamadım.Haklı olduğum halde mağdur ediliyorum
Sony bu konularda çok umarsız beni mahvettiler bi sene boyunca telefon peşinde koştum artık değiştirdim telefonu kurtuldum

Peşini bırakmayın derim, para kolay kazanılmıyor.

Şuan yapabilceğim bir şey kalmadı bekliyorum ama uzun sürecek gibi.Telefonu bir telefoncuya gösterip yaptırsam acaba sorun olur mu
Yaptırırsanız yapılmış işte sorun gitmiş bitmiş diyebilirler. Bakın başka bir üye ne demiş, media markt satın aldı, orayla görüştünüz mü?

4.5 yıl önce falan bimekstenr telefon aldım, bozuk çıktı. İki defa servise gitti, gelmesi gereken süreyi aştı. Değişim dediler, başka telefon aldım. O da bozuk çıktı. 3. Gün aldığım yere götürdüm, servise verdiler. Gene süresi aşıldı. Paramı iade aldım. Bu kadar kısa yazdığıma bakma ama çok uğraştım. Git gel yaptım sürekli, yeri geldi bağırdım yeri geldi sohbet ettim falan. En son mağaza müdürü ve çalışanlarla kanka olma durumuna geldik eşimle. Çok uğraştım, bir daha da böyle yerlerden telefon almadım. Bimeks berbat bir şirketti zaten. Senin durumunda nasıl olur bilemiyorum ama. Belki tekrar tüketici hakem heyetine gidebilirsin?

Media markt ile görüşmedim çünkü oraya satıldığına dair kesin bir bilgi bulamadım.Bimeks internet sitesine 2 ayrı mail koymuş 2018 öncesi şikayet destek için şu maile 2018den sonrakileri şu mailr atın diye oraya mail attım bakalım dün akşam inşallah bir dönüş olur. Sony nin ilgilenmemesi beni çok sinirlendiriyor o kadar umursamaz tavırdalar ki üretici firma olarak asla ürünlerinin arkasında değiller.

Ayrıca hepinize de yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim artık tabiri caizse çileden çıktım sizinle paylaşmak iyi geldi :)

Back